New Jersey

Söndag: Mmm min lediga dag, vaknade runt 9. Gick upp och käkade lite frukost, gjorde mina situps och sminkade mig.
Var barnkalas idag för barnas kusin G, så vi packade in oss i minibussen och åkte till New Jersey. Ooh shit va stor skillnad det var på NY och NJ! I New Jersey har dom köpcenter och sånt överallt, vi har ju också köpcenter men dom ligger inte så nära varandra. New Jersey är också den staten som får ta mest kritik, alla tycker den är smutsig och så. Men jag tyckte den var helt okej, men jag föredrar nog New York. G hade sitt kalas i en gymnasthall, men jag var aldrig inne där, jag satt ute med mammorna och papporna. Sen tog jag mig en promenad till en elektronikaffär och hittade såklart en film, hihi Men jag måste säga att jag har varit duktigt, har bara köpt 3 filmer sen jag kom hit.

Efter kalaset åkte vi vidare till G´s bror på middag, de bjöd på hamburgare och bakpotatis.
De hade en hund som bokstavlingen slickade A ren. Usch jag tycker det är så fruktansvärt äckligt när djur slickar på människor, det är nästan så jag spyr! Sen hade dom efterrätt, som jag inte kunde äta men MMMM va gott det såg ut, det var mina favvokakor med glass imellan. Hallå kan det bli bättre eller?? Den får dom allt börja göra laktosfri, haha!!
När vi kom hem ringde jag till Maya och hon kom över på en film, såg på Sydnye White. Helt okej, men man visste precis vad som skulle hända, sägas.. Kul hade vi iallafall, haha.

Take care byebye then.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0