Hemlängtan

Måndag: usch idag har inte varit en bra dag, har haft hemlängtan och skit. Fattar inte varför jag har det nu, åker liksom till Florida på torsdag. Menmen det går nog över! Innan jag började jobba var jag ute och sprang i 30 minuter och gjorde 400 situps. Och vet ni vad idag har jag inte ätit en endaste kaka:) Har varit väldigt sugen flera gånger dock, men har lyckats stoppa mig själv. Det är ju ett framsteg, hoppas jag fortsätter så. Var på biblioteket förut med W och A, då såg jag att dom hade träningsfilmer man kunde låna så jag tog första bästa. Men när jag kom fram till disken och skulle registrera mina filmer etc såg jag att det var en träningsfilm för gravida, pinsamt haha. 
A har blivit sjuk igen näsan rinner och lite feber har han, stakarn hoppas han blir bättre innan semestern.
Käkade jätte goda potatisar till middag idag, som jag lagade faktiskt, oj vad jag skröt nu men whatever haha. Ugnstekte dem med vitlök, mycket enkelt och mycket gott! Hmm tror inte det har hänt något mer idag.....
Nu ska jag lägga mig och se på film sen blir det till att sova! Godnatt.

Take care byebye then.

Old Navy

Lördag: Idag hade jag kunnat haft en rejäl sovmorgon, men vaknade 8.30. Gjorde mina situps och sen tog jag mig en timmes promenad , vädret var jätte skönt, hade bara tshirt:) Åkte till Target också, skulle köpa en väska till datorn men glömde shoppinglistan i bilen så glömde såklart att köpa en dataväskan. Så typiskt mig, får ta mig en tur dit igen på tisdag. Men fick med massa annat som inte stod på listan, konstigt det där...
Började jobba 16.30, W var på födelsedagskalas så det var bara T, A och jag hemma. Jag lagade smörstekt pasta, fast jag åt bara broccoli, duktigt då! Men vi bakade kakor, och om jag säger som så att jag åt ju fler än vad som borde vara lagligt. Plötsligt kände jag mig inte så duktig, Och  A höll på att skrämma livet ur mig, han ramla nerför ett par trappsteg. Gud vad rädd jag blev! Men det gick bra som tur var! Han är så snabb och jag var säker på att grinden var stängd, men det är 2 tjejer i detta huset som ganska ofta glömmer att stänga den. Men jag hade iallafall världens noja resten av kvällen och var uppe och kollade till han typ 2 gånger i halvtimmen. Ringde ju såklart föräldrarna men som tur var blev dom inte arga på mig, B sa att det kunde lika gärna ha hänt när dom passade han, men man får ju ändå dåligt samvete när sånt händer. Jag och T tittade iallafall på nickelodeon kids choice awards, det var jätte kul att ha lite ensam tid med T. Hon är en sån härlig tjej, och lika killtokig som mig. haha När jag påpekade att hon var killtokig sa hon det är ju inte konstigt, jag har ju dig som förebild, haha. När hon hade lagt sig började jag titta på Narnia, men orkade inte titta klart var helt slut. Men denna kvällen var jätte kul förutom att A ramlade. Jag fick paket hemifrån också:) I paketet var det 3 träningsfilmer, smala sussie, påfyllning till mobilen, lite svenskt godis och ett brev. Tack så jätte mycket mamma!

Söndag: LEDIG!!! Mmm men uppe halv 9 ändå och tränade, situps och sen en timmes promenad och sen situps igen.
Efter det behövde jag en dusch och lite frukost. B skulle in med en utav bilarna på service och sen skulle hon ta med tjejerna till Old Navy, så jag följde också med. Hade ändå inget att göra och sen behövde jag lite shorts till Florida.
Shorts hittade jag inte men en pyjamas i fleece, precis vad jag behövde dessutom kostade den bara 5 dollar som hittat.
När vi kom hem käkade jag lite linser och ett knäckebröd till lunch sen tittade jag klart på Narnia. När den var slut tittade jag på Narnia 2, mycket bra filmer tycker jag! Till middag beställde vi kinamat, mmm den är hundra gånger godare här än hemma i Sverige. Tror jag skulle kunna leva på det resten av mitt liv. Som btw inte kommer bli så långt om jag fortsätter med mitt kakätande, haha. Men nu har jag en plan, mitt sötsug är ju som värst på kvällen efter middagen så framöver ska jag borsta tänderna direkt efter middan. Hela köret alltså borstning, tandtråd, munskölj jag är ju lat så kommer inte vilja göra allt det igen så då kommer jag inte äta något mer. Smart va? haha Tyckte jag var jätte fiffig när jag kom på de, haha. Så imorn börjar jag återigen mitt nya liv utan sötsaker, önska mig lycka till det kommer nog behövas!
Nu ska jag ta kvällen, godnatt

Take care byebye then.

Playdate

Fredag: Idag hade jag sovmorgon, började inte förens 9.00 skönt. Men har vant mig vid att gå upp tidigt så vaknade själv 7.30. Det var ingen skola idag för tjejerna, lärarna hade möte eller nåt sånt. Så det var en stor playdate inbokad hos en utav B vänner. Tro det var 8 barn där, jag gick efter A hela tiden så hade inte så stor koll på dem andra barna. Tur att det var 2 andra nannys där, haha. Den ena var norsk, men jag glömde det hela tiden så jag snakka engelska med henne och hon svara på norska och jag kom på mig, pinsamt, Okej om det hade hänt en gång, men gjorde det varje gång jag sa något till henne, haha. Hade en kort dag idag, slutade 14.00 och har inte gjort så mycket. Försökte mig ut att springa, men det gick inge vidare fötterna försvann. Har kanske överansträngt dem? och sen behöver jag ett par riktiga springskor, då kommer det nog bli super:) Så det fick bli en 50 minuters promenad i rask takt, bättre än inget tänkte jag.
Har såklart gjort mina 1000 situps, men har fuskat med dieten så det går nog jämt ut, haha.
G tog med sig tjejerna ut på bio ikväll, så jag och B tittade på film här hemma i soffan istället. Det var kul att hon ville titta med mig, mycket roligare att ha sällskap! Nu ska jag vika tvätt, sen ska jag ta natten.

Take care byebye then.

GREASE

Torsdag: Började jobba 7.30 idag, orkade inte springa före jobbet idag heller, men jag gjorde iallafall 200 situps och 15 armhävningar. Sen tog jag och A en morgonpromenad. Var på biblioteket idag igen med A, vi var på musiklek. Så nu har jag massa engelska barnlåtar som går på repeat inne i huvudet, haha. Denna förmiddagen gick sååå sakta, konstigt eftersom vi var ute och åkte det brukar vi ju inte göra annars. Men till slut var det dax för A att sova middag, då lagade jag makaroner och morot till lunch, enkelt och gott! Sen hade jag rast i ett par timmar, hade tänkt mig ut att springa då men jag var så himla trött. Så jag tänkte att jag gör det efter jobbet istället, men då regnade det som bara den:/ Men jag har totalt gjort 1000 situps idag, så har ju bränt lite ändå:) Imorn får jag ta mig en riktigt lång springtur, hoppas bara att regnet försvinner! Har varit hos Maya ikväll och sett på GREASE, älskar den filmen! Och självklart matade hon mig med äppelpaj, men tog bara en pytteliten bit. Vi är inte bra för varandra, vi drar ner varandra i skiten haha. 
Sen måste jag faktiskt klaga lite på er, ni har varit väldigt dåliga på att kommentera, skärpning;) hehe
Nu får det bli sängen, så man kommer upp imorn,

Take care byebye then. 

Onsdag

Onsdag: Började jobba 7 idag, det är det tidigaste sen jag kom hit så har  varit skonad länge. Men det var faktiskt inte alls jobbigt att komma ur sängen! Gjorde mina situps men flyttade fram springturen till efter jobbet. A och jag följde tjejerna till bussen sen fick det bli en promenad på 45 minuter. Vi gick en annan väg en vanligt, måste säga att det var skönt med lite omväxling, tror vi var 2 som tyckte de, haha. Sen åkte A och jag till biblioteket, det var roligt för han att träffa lite andra barn. Efter det åkte vi till en mataffär och handlade lite. Sen var det dax för han att sova, förmiddagen bara sprang iväg! Medans han sov var jag riktigt lat, det enda jag gjorde var att tvätta och plocka lite leksaker. Den resterande tiden spenderade jag med datorn, fy på mig får man inte göra på arbetstid!
Men jag var så himla anti organisera leksakslådor, gaderober etc, så jag tänkte att det är bättre jag gör det en annan dag när jag känner för de! Vädret har varit helt underbart idag, ca 25 grader i solväggen. Och när jag hämtade tidningen imorse luktade det till och med vår/sommar. Ni vet när man var typ 7 år och sov i tält och så vakna man alltid astidigt dagen efter, så luktade det imorse, haha. Blev lite konstigt detta, menmen whatever.
Slutade vid 16.30 så då blev det på med träningskläderna och ut och springa i solen. Sprang/gick i ungefär 30 minuter, sen gjorde jag situps och armhävningar. Efter det kände jag att en dusch skulle passa otroligt bra. 
Men jag blev inte direkt pigg av den, så det enda jag har orkat gjort ikväll är ligga på sängen och sett på film.
Orkade inte ens äta middag, haha då är det illa med tanke på vilket matvark jag är.
Men ska tvinga mig  ner på golvet för 200 situps innan jag får ta kvällen.

Take care byebye then. 

Niagarafallen!

Tisdag: Började halv 2 idag, så hade sovmorgon även idag:) Men jag vaknade kvart i 8 och kände för att träna, så jag hoppade ner på golvet och gjorde situps och armhävningar. Sen ut i kylan på en springtur, orkade faktiskt springa lite längre idag än igår, hehe. När jag kom in igen gjorde jag lite fler situps och armhävningar. Sen var det dax för frukost och dusch. Efter det tog jag mig en tur till target, shoppade kakor och påskpresent. Har ju kakförbud, men jag håller på att bygga upp ett förråd av kakor och godis, ifall det skulle bli kris haha. Sen är det ju alltid trevligt att ha något att bjuda på om jag får gäster. Jag köpte "mellanmålskakor" också, det är bara 90 kalorier i dom dessutom är dom supergoda.
Sen har jag köpt bakade chips, jätte goda är även dom (jag intalar mig att de är nyttiga, haha). Men dom måste ju vara nyttigare än vanliga chips? jag menar dom har ju inte badat i olja iallafall.
När jag började jobba sov A middag, vilket var jätte bra för jag lyckades få tjejernas kläder in i gaderoberna.
Skönt att ha det gjort! När han vaknade gav jag han ett mellanmål, sen blev det ut solen på en promenad. Och vi hittade blommor, Aaaahh då kände jag att det verkligen var vår:) Hämtade tjejerna vid bussen, sen lekte vi inne resten av dagen.
Jag har anmält mig till en kurs idag också, och den ger mig 4.5 credits:)( Måste ha 6 credits innan jag åker hem till Sverige igen). Det är iallafall en kurs som handlar om Niagara fallen, och det ingår 3 klassrumslektioner a´ 6 timmar/gång sen får vi även åka upp till Canada och titta på dem:) Kan inte fatta att jag har anmält mig till en kurs där jag inte känner någon, skulle jag aldrig ha vågat hemma i Sverige.

Har varit och fikat med en tjej från Brasilien idag, herregud hon kunde ju inte snacka engelska. Hon satt med en ordbok och slog upp typ varannat ord, haha. Fattar inte hur hon kommuniserar med barnen. Menmen hoppas verkligen inte hon ringer eller mailar mig igen, vi hade liksom INGET gemensamt!
Nej nu måste jag hoppa i säng, har en lång dag framför mig imorn.

Take care byebye then.

Run bitch run

Måndag: Hade sovmorgon idag, men vaknade 8.30, rullade ner på golvet och gjorde 150 situps och 15 armhävningar. Sen hoppade jag i kläderna för att ta mig en morgon springtur:)
Vädret såg helt underbart skönt ut, men brrr det var kalllt ca 0 grader. Min kondis är ju inte den bästa så jag blev snabbt varm. Sprang/gick i ca 40 minuter, jag varvar spring med att gå, först springer jag så långt jag orkar sen går jag en bit och sen springer jag igen, ja ni fattar. När jag kom tillbaka till huset möte jag B i dörren, hon såg jätte förvånad ut haha hon visste inte ens att jag hade gått upp. Jag gick åter till mitt rum och gjorde 200 till situps, sen tyckte jag att jag förtjänade lite frukost. Sen tog jag en välbehövlig dusch, efter det var klockan 11.00 och jag började jobba.
Lekte med A i drygt en timme, sen var det dax för han att sova middag. Då fortsatte jag mitt lilla projekt i pysselskåpet, tog en hylla och några lådor sen tröttna jag på det. Så jag tvättade lite barnkläder. Då kände jag plötsligt ett otroligt sug efter en bagel, B hade varit iväg och köpt helt nybakta. Men jag tog ett äpple och tänkte det går nog över. Men det gjorde det ju såklart inte, så jag tänkte att okej jag tar en halv. Men ändå stoppade jag in en hel i brödrosten, vet inte om det var medvetet eller ej. Så då tänkte jag att jag kan ju inte slänga en halv bagels, den är alldeles för god. Haha jag kan verkligen inte hålla min diet! Sen efter fick jag lite dåligt samvete och gjorde 100 situps, då kändes det lite bättre.
A sov i 2.5 timme idag, skönt för han:) Men jag var lite utråkad hade inget att göra, så blev jätte glad när jag hörde att han var vaken. Fixade ett mellanmål åt han, sen tog vi oss en promenad i solen. 
Fick supergod middag idag, ugnsstekt kalkon, potatis och böner. Sen tog jag och tjejerna oss en liten efterrätt, nutella mumma!! Efter det slutade jag så jag gick till rummet och gjorde 200 situps och 15 armhävningar . Och nu sitter jag här och bloggar, men har inte tid med det mer för jag ska åka till Maya och se på film:)

Klockan är nu 00.45 och jag har kommit hem från min och Mayas filmkväll. Ååh gud vad kakor vi åt eller jag gjorde ialllafall, så nu har jag jätte ont i magen. Imorn ska jag återgå till min strikta diet, inga kakor förens på lördag!
Ska göra lite fler situps sen får det bli sängen!

Take care byebye then  

New Jersey

Söndag: Mmm min lediga dag, vaknade runt 9. Gick upp och käkade lite frukost, gjorde mina situps och sminkade mig.
Var barnkalas idag för barnas kusin G, så vi packade in oss i minibussen och åkte till New Jersey. Ooh shit va stor skillnad det var på NY och NJ! I New Jersey har dom köpcenter och sånt överallt, vi har ju också köpcenter men dom ligger inte så nära varandra. New Jersey är också den staten som får ta mest kritik, alla tycker den är smutsig och så. Men jag tyckte den var helt okej, men jag föredrar nog New York. G hade sitt kalas i en gymnasthall, men jag var aldrig inne där, jag satt ute med mammorna och papporna. Sen tog jag mig en promenad till en elektronikaffär och hittade såklart en film, hihi Men jag måste säga att jag har varit duktigt, har bara köpt 3 filmer sen jag kom hit.

Efter kalaset åkte vi vidare till G´s bror på middag, de bjöd på hamburgare och bakpotatis.
De hade en hund som bokstavlingen slickade A ren. Usch jag tycker det är så fruktansvärt äckligt när djur slickar på människor, det är nästan så jag spyr! Sen hade dom efterrätt, som jag inte kunde äta men MMMM va gott det såg ut, det var mina favvokakor med glass imellan. Hallå kan det bli bättre eller?? Den får dom allt börja göra laktosfri, haha!!
När vi kom hem ringde jag till Maya och hon kom över på en film, såg på Sydnye White. Helt okej, men man visste precis vad som skulle hända, sägas.. Kul hade vi iallafall, haha.

Take care byebye then.

White Plains

Lördag: Mmm idag hade jag sovmorgon, men gick ändå upp vid 9.30 och gjorde situps. Jag ökade dem till 150/gång.
När det kommer nya aupairer i området får vi ett mail att vi ska kontakta dem och ta med dem på en fika eller något liknande. Så jag kände imorse att jag får väl vara snäll och göra det då. Så jag ringde upp en tjej för att höra om hon ville med till Starbucks, men shit asså hon fatta ju inte engelska. Hon berätta för mig typ 5 gånger att hon käkade frukost, jag bara mmmm jag har förståt att du äter frukost, blev lite smått irriterad. Men tillslut kunde hon förklara att hon skulle till ett köpcenter med värdfamiljem och inte kunde bli med och fika, jag bara yes. Men nu håller hon på att skicka massa mail om att vi ska träffas och grejer, det var sista gången jag var så snäll, haha.
Har varit i White Plains med B och W idag, vi var på det exclusiva shoppingcentret där jag köpte datorn.
Jag shoppade ingeting, sparar till Florida. Men det är ändå väldigt kul att bara gå där och drömma sig bort bland alla Dior väskor och prada skor. När vi kom tillbaka till Chappaqua hoppade jag och W av nere i stan och tog oss en promenad hem, det var otroligt skönt förutom att jag hade höga klackar. Men vill man vara fin får man lida pin.
Jag tog mig en fika på Starbucks också, första på hela veckan *STOLT*, haha.
Började jobba klockan 18.00, så jag lekte med A en timme sen var det läggdax för han. Tjejerna var inte hemma så när A sov lagade jag middag till mig själv, och Mmm va gott det blev, haha. W kom hem vid 21.00, så då fixade jag lite kvällsmat åt henne och sen slängde jag även henne i säng. Nu sitter jag på mitt rum och fundrar på att se på Mary Poppins innan även jag tar natten.  Och just det jag fick paket idag av Veronica med familj, tack så jätte mycket det var precis vad jag behövde:)



Take care byebye then.

The Bronx

Fredag: Imorse när jag vaknade fick jag en chock det snöade. Men som tur var avtog det och solen tittade fram:)
Var på tjejernas skola för första gången idag, oj va stor den var typ som högstadiet i Årjäng. Och det är liksom bara lågstadiet. Anledningen till varför jag var där var att W var med i en musikal, ååh hon var så duktig:) A var också med och tittade på storasyster, han sköte sig yperligt! Har inte hunnit med någon promenad idag, men situps har jag gjort iallafall. Sen tror jag att jag ska lägga till lite armhävningar. Pratade med mamma, Karin och farmor förut också, alltid lika kul att höra från folk hemifrån.
Idag har det varit B födelsedag, så vi har varit ute och ätit middag. Vi åkte till Bronx, vilket sägs vara en utav de farliga delarna utav New York, men jag kan inte säga att det kändes farligare än 50st. Iallafall så gick vi på en fin Italiensk restaurang, jag beställde kyckling med potatis och champinjoner, det var riktigt gott. Sen gick vi till bageri, MMMMMMM gud vad mycket bakelser och kakor det fanns. Det tog mig ca 15 minuter att kunna välja, det blev tillslut cheesecake med choklad moouse. Hade tagit en laktostablett ,så jag passade på att gotta mig rejält. Den var jätte god men väldigt mäktig, trodde jag skulle spräcka på vägen hem, haha. Lyckades hitta småförpackningar med nutella också, så köpte det till mig och tjejerna. Dem får vi gotta oss med imorn!
B blev jätte glad för presenten hon fick av mig, alltid kul att ge när det blir lyckat:)
Sen fick jag ett presentkort på Starbucks utav B, för att jag gör ett bra jobb hon är så gullig.
Jag är så glad att dom är nöjda med mig:)

Take care byebye then.

Loser!

Torsdag: Vaknade av väckarklockan 6.30, då la jag mig på golvet och gjorde 100 situps, puh blev helt snurrig i huvudet!
Sen fixade jag håret och sminkade mig. Åt en snabb frukost, sen var det dax att börja jobba. Jag och A följde T till bussen, sen fick det bli en morgonpromenad. Vi passade på att gunga också när vi ändå hade utekläder på oss, men det blev inte länge för det började regna:/ Vart tog det fina vårvädret vägen? Hoppas att det är tillbaka imorn:)
Jag gick av mitt första pass 11.30, då åkte jag till mataffären och köpte Wasa knäckebröd och skinka, mums:)
Jag tycker att det är ett nyttigt mellanmål, om man jämför med starbucks som det brukade vara. Sen var det dax för 100 situps till, fundrar på att öka till 400 om dagen. Som sagt så vill jag se resultat fort!
Efter det ringde Lisa, och vi bestämde oss för att åka till Hawaii på semester. Gud det ska bli kul, jag har alltid drömt om att åka dit:) Får se till att boka biljetterna, så det inte rinner ut i sanden. 
Jag började se på filmen Hairspary, haha John Travlota är ju för rolig i den filmen. Får se klart på den imorn tänkte jag!
Vid 20.00 åkte jag till Maya för att se på film, Big fish (En av mina favorit filmer, om du inte har sett den så borde du det).
Jag tog med mig ett äpple, för det finns alltid mycket godsaker i det huset så tänkte att om jag har med mig en frukt kan jag nog klara att motstå sötsakerna, Trodde jag ja! Dom hade en tårta som var i 4 olika choklader, Mmmm jo men jag kan ta en liten bit hörde jag mig själv säga, Haha godisförbud var det ja. Men som sagt så gör jag ju 300 situps varje dag och tar ju minst en promenad, så jag kanske var värd den biten.
 När jag kom hem ringde jag Lisa, och vi pratade om ingenting som vanligt haha.
Nej nu får det bli sängen, är ju en dag imorn också:)

Take care byebye then

Nu ska det ske!

Onsdag: Idag har jag bytt ut min älskade bagels mot en tunn skiva mörkt bröd, men det är också gott. Men inte som bagels, jag förstår inte varför det som är onyttigt ska va så förbannat gott?! Men tänkte att jag ska ha en dag i veckan då jag kan unna mig bagels och starbucks, tror det får bli lördag, godisdag som när man var lte, haha. 
A är fortfarande förskyld och snorig, stackarn. Nu har W fått ont i halsen också, hoppas att jag klarar mig!
Vädret har varit undebart även idag!Men jag har inte vänt mig vid det än så jag klädde på A massa kläder, han frös inte iaf! Vi har tagit oss 2 promenader även idag, Ooh jag har blivit så duktigt så 300 situps har jag gjort:) Beach 2009 magen ska vara som en tvättbräda, haha Det säger jag varje vår, men kanske att det är dax att klara det, hihi:) Nytt land, så kanske en ny Anna som klarar målen jag sätter upp.
Ååh jag är så glad att jag hamnade i denna familjen, tänk att dom står ut mig världens crybaby, haha. Fast jag har blivit mycket bättre, idag var första gången jag gråt på jätte länge. Hade lite panik över att Florida är så snart och jag inte har hunnit slimat till mig, men mamma och B lugnade min oro.
Idag var det indiskt till middag, B är så duktig på att laga mat precis som min mamma är. Jag hade dött om vi åt färdig rätter och sån skit! Nu ska jag lägga mig att se på film för ovanlighetensskull, haha:)

Take care byebye then.

Det är vår, som teskedgumman säger:)

Tisdag: Idag är det saint patrick´s day, det är tydligen något irländskt. Har inte så stor koll på vad det är, som ni säkert märker, men jag vet att man ska klä sig i grönt. Och vi åt till och med grön frukost, haha W och jag åt gröna bagels och T åt grön gröt. Som tur var påverkade inte färgen smaken:)
Jag har varit riktigt duktig idag har varit ute och promenerat 3 gånger och om jag lägger ihop dem så har jag gått ca 1 mil. Och vädret har varit helt underbart, solen har strålat och fåglarna har kvittrat, så där riktigt vårigt ni vet:)
Har tränat magen också 100 situps, tänkte jag skulle öka dem till 300/dag imorn vill se resultat snabbt!
Sen har jag inte gått och små ätit heller, men det är så svårt för alltid står det en skål med vindruvor eller något liknande på bordet. Men jag har hört att det är nåt av det värsta du kan göra, det ska vara bättre att äta vid fasta tidpunkter.
A har blivit förskyld också, näsan rinner så jaa. Men får hoppas han piggnar till under natten. Min dator har börjat krångla lite också, det är inte okej!! Får höra med B eller G om dom kan hjälpa mig. Nu ska jag göra lite fler situps, sen ska jag se på about a boy.

Take care byebye then.

Update

Söndag: Idag har det varit en jobbig dag! Usch. det är så hemskt med olyckan hemma och jag tycker så synd om alla nära och kära, speciellt Lisa som är helt själv.  Hennes familj har ju ändå varandra.
Har varit kalas här idag för B,J och G, så B&J´s mamma kom med mat och tårta.
Vi fick pastasallad och citronkyckling, det var riktigt gott. Sen hade hon 2 tårtor, en glasstårta och en mocca chokladtårta, mums. Kakmonstret Anna kilade in på sitt rum och hämtade lactrase, jag kunde ju inte gå miste om tårta liksom.
Hade en riktigt slappdag så hände inte så mycket mer än att jag pratade på skype med lite folk hemifrån.
Innan jag somnade tittade jag på Enchanted (förtrollad), jag får happy feelings av den filmen. Kändes som jag behövde lite hjälp med det då.

Måndag: Hade sovmorgon till 11.00, superskönt! Inte mycket som har hänt idag heller, har varit ute och gått med A. Lekt med han på baksidan och sen lekt inomhus.
Jag tittade mig i spegeln idag, och jag kände inte igen mig. Fick typ panikångest och började hyperventilera och tårana sprutade. Så nu har jag börjat ett nytt liv, som består av träning och mycket mindre portioner mat. Och inga KAKOR!! Kan möjligtvis gå med på att jag får fika en gång i veckan. Annars kommer det nog inte funka i längden.
Men det är så himla svårt att äta små portioner, för B lagar så jätte god mat jämt. Idag var det megaräkor som hon lagade till i ungen med vitlök, pasta och bönor, och det var så gott! Men jag har tagit bort kvällsmaten, så nu sitter jag här och längtar till frukosten, haha. Nej nu ska jag ta och ringa Lisa och sen får det bli sängen, ska upp tidigt imorn.

Take care byebye then.

090314

Lördag: Vaknade 9.30, så skönt att få sova tills man vaknar själv. Jag började min morgon som alla andra med att sätta mig vid datorn. Mamma och co ringde upp mig på skype, och dom hade glada nyheter minsann! Dom har bokat flygbiljetter, yay dom kommer och hälsar på mig:) Ska bli så kul att se dom, det är inte förens i oktober men då har jag något att se fram emot! Jag var med Maya på Target, hon har fått flytta in i sitt rum nu så hon behövde lite saker dit. Sen blev det ju såklart en fika på Starbucks, köpte en chokladkaka med sockerglasyr mums!
Jag började jobba klockan 15,00. Vädret har varit underbart idag, riktigt vårigt. Så vi var ute på gården och lekte tills klockan blev 16.30, då kom B syster J och hennes 2 barn M och G. Då gick vi in och jag gjorde middag åt A. B och J åkte till stan, och jag började laga middag åt de större barnen. På menyn stod det potatisgratäng, kyckling och rostade grönsaker! Men det är inte det lättaste att laga mat och passa A samtidigt, han stannar ju inte där man sätter honom precis haha. Men jag måste säga att det gick bra ändå. När även de stora barnen var mätta, var det badtajm för A och sen blev det sängen för hans del. Jag städade köket åter en gång, och sen var det dax för chokladbolls bak. Det tyckte tjejerna var roligt:) Jag städade upp en gång till, sen blev det film och äta chokladbollar, dom blev jätte goda btw!
Det tyckte barnen med. Vi såg på filmen Matilda, tycker den är riktigt bra!  Efter det sa jag god natt till tjejerna och gick ner till mitt rum! Usch då fick jag höra om den hemska olyckan på E18, är så trött på att såna saker ska hända bra människor! Tänker och lider med familjen som har drabbats!

Take care byebye then

090313

Fredag: Vet ni vad jag har upptäckt? Det är andra gången det är fredag den 13 sen jag flyttade till USA, och jag har bara varit här i en dryg månad. Det måste vara väldigt ovanligt att det sker så tätt, eller?
I natt sov jag väldigt dåligt, vaknade med andan i halsen flera gånger och det kändes som det var något i rummet, men jag inbillade mig nog bara. Trots dåligt med sömn var jag riktigt pigg imorse, och jag kände mig glad och optimistisk:)
Kanske var det för att jag skull få lön, eller kanske för att det var riktigt soligt och vårigt ute. Kan ju också ha varit både och:) Jag började dagen med att följa T och W till bussen, A var förstås också med. Vid busstopet stod en annan aupair, hon är från Tyskland. Så jag frågade om hon ville följa med mig och A ut och gå, det tyckte hon lät som en bra idé. Det var trevligt med någon att prata med, eller jag brukar ju prata med A när vi går men han har inte så stort ordförråd än. Så svaren är lite si och så. Efter promenaden var jag och A ute på gräset och lekte, tränade på att gå i upp och nedförsbacke, det är inte det lättaste i början. Klockan 12.00 gick jag av mitt första pass, satt vid datorn till klockan blev 13.00. Btw gud va älskar min dator:) Sen åkte jag till postkontoret och skickade Caspers present, hoppas den kommer fram välbehållen. Och det blev inte så dyrt som jag hade räcknat med, kosta ca 150kr. Sen fick det bli en sväng till Target, var tvungen att hitta en present till George. (B systerson) Sen köpte jag grattiskort till Brenda, George och Janine (B syster). Det är kalas här på söndag för dem, så jag kände att jag ville ge dem något litet. Köpte en film till G, men jag hittade inte något till J funderar på blommor, tror ni det är en bra idé?

Började jobba klockan 17.00 igen, då var det dax för A att äta middag. Sen lekte vi tills klockan var 18.00, då var det dax för middag igen då även för mig, G, B, T. (W sover hos en kompis inatt). Efter middan åkte G, B och T på bio, mysigt för T att få vara själv med sina föräldrar. Jag badade A sen var klockan 19.00, vilket betyder läggdax. När A hade somnat städade jag köket, B sa att jag inte skulle göra det. Men jag skulle inte villa komma hem vid 21.30 och ställa mig och diska det första jag gör. Och hon blev väldigt glad att jag hade gjort de:) Pratade med Lilla på skype en sväng med, men hon var ute hos farmor och där är mottagningen lika med noll så var lite svårt att höra vad hon sa. Men det var kul att se henne iallafall:)
Imorn börjar jag inte förens 15.00, så jag ska ta mig en rejäl sovmorgon det måste jag vara värd nu, haha.
Nu ska jag kila ut i köket och äta lite kvällsmat, sen får det bli en film:)

Take care byebye then

090312

Torsdag: Herrugud dagarna bara springer iväg, är ju fredag imorn igen och det betyder lön för min del, yay:)
Idag jobbade jag 7.30-11-30 sen började jag 15.30-19.00 igen. På morgonpasset var jag och A ute och gick, fick bli en kort promenad var jätte kallt, det blåste isvindar. Sen lekte vi lite inomhus innan det var daxs att sova, men det ville han inte! Han var inte ledsen eller så, men han pratade och sjöng för sig själv. Han vilade väl lite iaf!  Och jag passade på att organisera hylla nummer 2 i pyssel skåpet, det kommer bli så fint:)
Under mina lediga timmar gjorde jag ingeting var bara inne på mitt rum och sov. Somnade 13.00 och vanknade 15.20, precis innan jag skulle börja, där hade jag tur! Men det är så skönt att sova på dagen, jag älskar det!
När jag började jobba igen hämtade jag W vid bussen, T hade gymnastik så B körde ner henne, sen gick B och A på romperee. Så jag förberedde inför middagen och tittade på när W gjorde läxor. Sen sprang jag ut och hämtade posten, yay 2 brev till mig:) Det är så kul att få post hemifrån! Mamma hade skickat Vecko revyn och Veronica med familj skickade Chic och se&hör, sen hade Alva målat en jätte fin tecknig som nu hänger på min vägg:) Och jag fick en jätte fin bild på Ängla och Nellie skickad till min mobil, har ju nästan varit julafton för mig idag, hihi:) (Lägger till en bild på det).
Tack så jätte mycket, uppskattar det mycket! 

Ååh jag är så stolt över mig själv idag! Jag har inte ätit något godis, inga kakor, inget starbucks bara frukt! Bad girl gone good:) Sen har jag upptäckt att jag bor i Slimtown med gatuadress slimst, alla tjejer är typ besatta med att träna här. Så kommer jag då, världens soffpotatis som älskar att äta onyttigt och hatar att träna, haha Tror jag är störst på gatan, till bredden iallafall.
Nu ska jag lägga mig och se på en film, Happy feet. Jag har sett början av den filmen typ 4 gånger men aldrig slutet, kanske att jag lyckas idag.

Take care byebye then.


090311

Onsdag: Började inte förens 8 idag, den där halvtimmen på morgonen är guld värd! Och jag kände mig faktiskt ganska pigg, skönt. Ja gissa vad jag och A har gjort, haha. Varit ute och gått såklart:) 2 gånger till och med, fast det regnade. Jag har blivit så hurtig, haha. A är ju som sagt i full fart med att lära sig gå, så jag tog med han ut så han fick gå själv, med skor och allt. Kanske fanns en hjälpande hand med ändå, han är så duktig. Det tyckte han var roligt:)
När han sov middag, började jag på ett projket. Puh tjejerna har en dubbeldörrad gaderobe full med pyssel, scrapbooking, ja allt du kan tänka dig. Dom har ungefär lika mycket material som vi har på skolorna i Sverige.
Så igentligen skulle dom aldrig någonsin behöva vara utråkade! Men iallafall har jag tagit mig an att organisera den, tänk om jag kunde vara tyst någon gång tänker jag så här i efterhand, haha. Men det blir nog bra bara jag blir klar, tänkte att jag tar en hylla per dag.
Och vet ni grannarna har berömt mig, jag är ju så duktig som tar ut A i alla väder, hihi. Alltid kul att få höra man är duktigt!
Och sen funderar jag på om B kan läsa mina tankar, haha. Idag när jag gick upp och rostade mitt bröd tänkte jag, kanske att det skulle behövas en ny brödrost. Sen kommer B 10 minuter senare och säger G tycker du inte vi ska köpa en ny brödrost, haha. Och det är inte första gången det händer, skumt.
Jag har kört minibussen för första gången idag också, och det gick galant. Den kändes inte alls lika stor att köra som jag hade föreställt mig. Men den tog mig till syndens ställe, fy på mig idag igen Starbucks kommer bli min död!
Men imorn ska det inte bli någon fika, för jag måste spara pengar om jag ska ha råd att betala sjukhuset och så måste jag skicka Caspers present och det kommer säkert kosta typ 200kr.
Nu ska jag slänga mig i säng, måste upp vid 6.30 imorn usch, fy och blä tycker jag om det.

Take care byebye then

090310

Tisdag: Idag hade jag riktigt sköna arbetstider, startade dagen 8.30-10.00 sen började jag inte förens 15.30-19.00.
A har precis börjat gå, ni vet mellan möblerna tar han ett par steg, så sött:) Så snart tror jag minsann han springer runt i huset, hihi. Vi har varit ute på våran dagliga morgonpromenad, fast den fick bli kort för A vaknade väldigt tidigt idag och han ska inte sova i vagnen. Han sover typ bara 20 minuter i den, och då blir resten av dagen inte så kul! Vi passade på att gunga också när vi ändå hade kläderna på oss:) Under min lediga tid var jag med Maya till Mt kisco, hon skulle ha en maskerad dräckt. Oj vilken rolig affär vi var i, fanns jätte mycket kul inslagningspapper, kalastillbehör, dräckter m.m.
Jag shoppade paketpapper och ett grattiskort. Sen åkte vi hem till Maya och käkade lunch, mumma det var jätte gott. Maya hade lagat det dagen innan till föräldrarna, de va potatis, kyckling, tomater (som jag igentligen inte tycker om, men det var gott) och färska örter. Måste lära mig det receptet! Jag var på Starbucks idag med, fy på mig! Men jag köpte bara en kaka, inget att dricka så det är ju ett framsteg!
Pratade med mamma och pappa idag också, det var kul:) Vi planerade lite inför deras resa till mig, längtar som bara den:) Btw vet inte om jag har skrivit det redan, men jag ska åka till Florida 2 april på semester med familjen. Lyckos mig, haha:)

När jag slutade kom Maya över och vi såg på Shrek 3, sjukt bra film! Käkade chips gjorde vi också, göttans.
Nu är klockan 10.45 och jag ska faktiskt gå och lägga mig, hoppas jag är utvilad imorn för jag jobbar många timmar!

Take care byebye then

090309

Måndag: Hade sovmorgon idag och det var helt underbart, var ganska trött efter helgen i stan!
Tråkigt väder har vi dock, regnregnregn. Men det struntade jag och A i vi gick ut och gick iallafall, grannarna tror väl jag är tokig som tar ut han i så dåligt väder, haha. Men det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder, brukar man ju säga haha. Var ledig 2 timmar mitt på dagen, dom spenderade jag med datorn, Tvn och så åkte jag ner till Starbucks och fikade i min ensamhet, skulle ju sluta med de! 
G och B äter bara linser denna veckan, eller så länge dom klarar. Ska tydligen rensa ur kroppen och så tappar man vikt, så jag får väl göra så innan jag kommer hem till Sverige, haha.
Jag och tjejerna åt pommes och hamburgare, det var jätte gott förutom att hamburgarna var helt rosa. Va ju inget fel på smaken, men jag gillar mitt kött genom stekt!
Lyckades hinna med att se 2 filmer idag också, Catwoman och Pleasantville.
Catwoman hade jag sett innnan, bra film i mitt tycke. Pleasntville hade jag inte sett innan, det var en jätte mysig film. Får nog ta och köpa den! Har bara köpt en film än så länge, men känner att mina hyllor är lite tomma, haha
Ååh jag fick ju räkning från sjukhuset idag också, 214dollar så jävla dyrt! Jag var liksom bara inne och fick en salva utskriven, känns väldigt surt att betala den! Men om jag skulle bli sjuk något mer under detta året, så är det gratis, min självrisk är 200dollar så jag får ju till och med tillbaka 14$, haha. Får tänka så istället, jag är ganska säker på att jag kommer bli sjuk brukar ju alltid ha halsfluss minst 1 gång per år.

 Take care byebye then.
 

New York City, I love it

Lördag: Lisa, Desiree och Otto kom hit vid 12.00 och hämtade mig. Vi åkte ner till tågstationen och satte oss på tåget till New York City. Helt underbart att jag bara bor 45 minuter från världens underbaraste stad:) Denna dagen blev det sjukt mycket gående, tror seriöst inte jag har gått så mycket någonsin! Jag hade sååå ont i mina fötter!!
Va gjorde vi då? Jo vi tog subwayen ner till 23St, sen promenrade vi hela vägen ner dit färjorna går. Det vill säga så långt ner det går att komma. Men vi tog ju lite omvägar och så tillexmpel så gick vi halva Brooklyn Bridge, (jag vägrade gå hela) haha. Sen var vi och kollade vid ground zero, där Wolrd trade center stod. Vi tog färjan över till Staten Island, så vi kom riktigt nära statue of liberty. Men jag lyckades inte få någon super bra bild för det var mörkt ute. När vi kom tillbaka efter båt turen tog vi subwayen upp mot hostlet vi skulle sova på. Hoppade in på en affär och köpte dricka och chips. Sen letade vi rätt på hostlet. Men jag hade ju ingen säng skulle dela med Lisa. så jag stod och gömde mig bakom Lisa, och dom såg mig inte, Yes tänkte jag!  Vi gick upp på rummet och somnade ganska fort trots sjukt obekväma sängar. Men klockan halv ett blir vi väckta av en securita vakt, som tror att det är någon i rummet som inte ska vara där. Jag bara oh shit vart ska jag ta vägen nu då? Jag gömde mig under täcket, haha. Och dom såg mig inte, haha. Men det kom fram att dom inte var ute efter mig, rummet hade blivit dubbelbokat. Så vi fick packa ihop våra saker och byta rum, men det var bra för vi fick ett sexbädds rum för oss själva. så Lisa slapp trängas med mig.

Söndag: Vaknade 8.30 väldigt stel i kroppen efter allt gående och sängarna var ju inte dirket bekväma heller, som sagt!
Gjorde oss iordning och gick ut för att köpa frukost. Blev en baugette på Subway och en hot chocolate på Starbucks. Sen letade vi upp Central Park och satte oss på en bänk och åt frukost. Sen blev det ju såklart en promenad i Central park, men inte en lång för jag och Lisa ville gå i affärer. Vi började med midtown, där finns det mycket exklusiva affärer och jag har bestämt mig för att bo där nån gång! Hittade en Disney affär på 5Av, gud va mycket fina saker det fanns där!
Har köpt födelsedags present till Casper idag också, så nu i veckan blir det att försöka skicka iväg den:)
Sen drog vi oss neråt mot SOHO, och jag lyckades hitta en Björn Borg affär. Haha jag höll på att dö när jag såg den, typ Aaaaa en Björn Borg affär sen sprang jag dit. Jag var helt säker på att det inte fanns Björn Borg här, men jag är glad att jag hade fel! Har köpt mig två tunikor idag, en grå och en "barna i bullerbyn rutig" jätte nöjd med dem:)
Sen var jag inne på Bloomingdale´s och köpte födelsedags present till B. Köpte 2 ögonskuggor, får hoppas hon blir glad:) Var inne på favvo affären Yellow Rat Bastard med, och hittade en till skit fin FOX tröja men får köpa den nästa gång jag åker till stan kostade ca 600kr, och jag känner att jag är lite fattig efter datorköpet.
Vi tog tåget tillbaka till Chappaqua vid 18.00, alla var mycket trötta och nöjda med sina inköp:)
Och ont i fötterna hade vi,  har gått ca 50 000 steg dom här två dagarna, kan vara därför haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig och se på film!:)





Take care byebye then.

090306

Fredag: Började jobba 8 idag och slutade 14. Under mina jobbtimmar umgicks jag med A.
Vi har tagit 2 promenader, så idag har jag promenerat ungefär 2 miles. Dukitig flicka.
Men sen har jag syndat mycket också:( Åkte till target och shoppade tandkräm och sånt. Och då slank det ju såklart ner ett packet med chocolate chunk cookies, men jag tröstar mig med att dom var från märket weight watchers, haha.
Sen har dom ju Starbucks på Target, så det blev ju en fika också. Men jag måste sluta fika själv, får så dåligt samvete när jag gör det!
Har tagit en rejäl nap idag också, 16.30-18.30 så hoppas att jag somnar ikväll. Om jag inte gör det har jag filmer som behöver ses innan jag ska lämna tillbaka dem. Kan ju ta en myskväll med mig själv och mina kakor, haha.
Imorn kommer Lisa och hennes 2 vänner hit, jippi!! Ska bli så kul att träffa henne igen:)
Ska ta tåget in till city och vara där tills på söndag, så det blir nog lite shopping, bio och massa skoj!
Nu ska jag för tredje gången försöka se hela little miss sunshine, men tredje gången gillt, right? haha
Kommer säkert en update senare:)

Yay jag lyckades se hela little miss sunshine:) Den var helt klart sevärd!
Efter filmen gick jag in på facebook, och då var Lilla inne så jag addade henne på skype.
Första gången jag pratade med henne sen jag åkte hit, det var riktigt kul:)
Hon är hos Veronica och Håkan, så jag bokade en tid att ringa imorn med.
Så jag får prata med dem också:)
Har pratat med Lisa också, dom kommer vara här vid 11.30-12.00 imorn:)
Tror vi kommer få en jätte rolig helg!
Nu sitter jag och kollar på The Brothers Grimm, men tror jag får fortsätta en annan dag för jag
börjar bli riktigt trött!
God natt everybody!

Take care byebye then.

090305

Torsdag: Idag har det varit en lång dag, började jobba halv åtta till halv tolv sen började jag igen halv fyra och slutar elva eller tolv, men jag behöver inte sitta uppe. Vilket är skönt för jag är jätte trött.
Hmm vad har jag gjort idag då? Jo jag har förstås varit ute och gått med A, vädret var riktigt "vårigt" idag med, jag gillert:)
Under mina lediga timmar pratade jag med Glenn och Olivia på skype, det var kul:)
Sen var jag och Maya och fikade på Starbucks, ovanligt NOT. haha
Jag sov middag en timme också, Mmm de är så skönt att sova på dagen tycker jag!
Till middag åt jag pasta och kassler, och vet ni B smaksatte kasslern med kanel. haha
Det låter inte gott men var helt okej, dom har kanel till väldigt mycket här, inte bara gröten som i Sverige.

Anledningen till varför jag jobbar så sent idag är att G och B är ute med några vänner på middag och bio.
Så denna kvällen har jag spenderat med tjejerna eller A var ju också med men bara till sju sen var det läggdax för han.
Bloggade ju nyligen om att jag ville ha mer tid med bara tjejerna, och jag fick som jag ville:) haha
Vi gjorde fruktsallad och såg på american idol. Sen var det läggdax för dem med, så då hoppade jag in i duschen.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig före midnatt för en gångs skull, för imorn vill jag vara utvilad!
God natt.

Take care byebye then.

090304

Onsdag: Ja som vanligt var jag helt sjukt trött när alarmet ringde, men sen jag har datorn lyckas jag ändå komma upp lite tidigare än vanligt.  Jag vill ju greja lite med den innan jag börjar jobba:)
Idag har jag haft min första heldag, har varit ensam med A från 8-17. Det har gått jätte bra, men puh vad trött jag är nu! Vi har haft underbart väder idag, riktigt vårväder:) Så vi tog oss två promenader sen har vi gungat och lekt på bakgården.
När A sov middag fixade med tvätten och pratade med Lollo på skype, de var trevligt.
Jag gjorde en utav mina specialiteter idag, stuvade makaroner,( MUMMA) W tyckte det var okej, T gillade det bättre och B sa att det här skulle jag kunna äta varje dag:) Så det var ju helt okej kritik, tycker jag.
Och nu sitter jag här framför datorn och väntar på att Maya ska sluta jobba. De får bli en liten lugn filmkväll:)

Nu är klockan snart 23.00 och jag har kommit hem från Maya. De är tur att jag inte bor ihop med henne, hon har dåligt inflyttande på mig, haha. Hon matar mig med kakor hela tiden, Mmm va goda dom är chocolate chunk cookies heter dom. Och hennes hostmamma bakar dem typ dagligen, jag är glad att B inte gör de. haha Då skulle jag komma hem som världens tjockis som alla skämtade om innnan jag åkte, hehe.
Vi såg på The Kite Runner, även detta en riktigt bra film:)
Vi ska börja scrapbooka också, så imorn blir det Target för att, FÖR MIN DEL KOLLA in och för Maya att handla. Jag är ju som sagt urfattig efter datorköpet, men riktigt nöjd med den så jag bryr mig faktiskt inte!
Pengar är till för att spenderas, det är mitt motto när jag känner att jag har gjort av med för mycket pengar. De känns plötsligt mycket bättre när jag tänker så, haha.
Sen ska jag ju spendera mesta tiden av helgen i NYC, så får spara de få dollar jag har kvar till de!
Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag vaknar utvilad:)
Sov gott allihopa!

Take care byebye then.


090303

Tisdag: Idag stängde jag av alarmet och var väldigt nära att försova mig, men lyckades på nåt vänster börja i tid.
Idag skiner solen, men det är kallt ca -10c. Men jag tror jag börjar få lite vårkänslor ändå:)
Jag och A följde tjejerna till bussen imorse, sen tog vi våran vanliga promenad.
När vi kom in i värmen igen gick vi till lekrummet och lekte i 20 min, sen var det dax för hans första nap. Så medans han sov passade jag på att tvätta barnas kläder och plocka leksaker. Slutade jobba 11.00 så då tog jag mig en dusch, det var behövligt kan jag lova, haha. Sen ringde Maya, hon ville komma och kolla in min nya dator så hon är nog här vilken minut som helst. Måste till biblioteket också har lånat filmer som ska vara tillbaka idag, har bara hunnit se på 2 av dem men jag kan ju låna dem igen. Ska såklart till Starbucks också, måste ju ha min dagliga fika:)
Men jag skriver säkert mer sen:)

Nu är klockan 20 i 12 och jag har precis kommit hem, har varit på bio med Amanda,Carine och Lise. Vi såg på Slumdog millionaire, den var jätte bra! Men jag mådde så himla dåligt i början, de var vuxna som var elaka mot barn. De har jag väldigt svårt för! Nu ska jag slänga mig i säng, har en mycket lång dag framför mig imorn!

Take care byebye then.

090302

Måndag: Idag när jag tittade ut genom fönstret låg de ca 15cm snö på backen, och mer kom det!
Men jag och A trotsade ovädret och tog en 40 minuters promenad, så skönt att få frisk luft. B var helt chockad att jag skulle gå ut när det snöade, men hon tyckte såklart det var jätte bra. Deras förra aupair gillade visst inte att vara ute, och skulle absolut inte ha gått ut om det snöade eller var kallt. De skulle inte jag heller ha gjort i Sverige, vet inte vad som har hänt jag måste bara ut och gå en gång per dag oavsett väder. En bra måste tycker jag!
Eftersom det snöade igår hade tjejerna snowday, de var lediga från skolan pågrund av snön. I Sverige skulle man aldrig få ledigt från skolan för att det har kommit 15 cm snö. Men dom är ju helt underbara så det var bara kul att ha dem hemma. Men jag känner att jag har alldeles för lite tid med dem, jag är liksom bara med A. Tjejerna frågar hela tiden om jag vill vara med och se på det programet eller den filmen, och det vill jag ju oftast jätte gärna. Men det går ju inte för jag har A. Så jag får nog ge tjejerna lite av min lediga tid!
G,B,W och T åkte ut och åt lunch, jag och A stannade hemma. Men dom köpte såklart med mat hem till oss. De var pizza, Mmm den är faktist jätte god här!
Till middag blev de halv rå fisk, de va faktiskt helt okej låter väldigt äckligt dock! och linser herregud jag äter saker här som jag aldrig skulle komma på tanken att ens smaka på hemma. Det är nog nyttigt för mig det här, haha.
Jag slutade 7, då gick jag till mitt rum och sätte på en film. Sen ringde Lisa vi satt och räknade mynt ihop, haha.
Den förra aupairen lämnade alla sina mynt i  en låda här, shit det var ganska mycket pengar ca 650kr, men jag klagar inte. Men jag hittade lite mer saker i lådan som en joint tillexempel, slängde den så får hoppas att dom inte kollar soperna, för jag vill inte ha skulden för att ha rökt på när jag är oskyldig!
Vi pratade i drygt 2 timmar, det är som på den gamla goda tiden Lisa:)
Kom inte i säng förrens halv 1, då tänkte jag på er där hemma som snart skulle

Byebye money.

Lördag: Idag var jag på 65 årskalas för Brendas mamma. De var faktiskt roligt. Alla släktingar är så trevliga.
Hon hade sitt kalas på en restaurang.Maten var jätte god, fick pasta,kyckling,klyftpotatis och ärter. Jag har lärt mig äta massa grönsaker, så duktig så. Sen var det efterrätt, som jag inte kunde äta för det var mjölk i den, Men den såg sjukt god ut, dreglade nästan. haha
När vi kom hem blev det en film för mig. Sen vid 21.00 åkte jag till Maya, vi tittade på Tv och pratade. Hon gjorde sig iordning inför våran kväll i Mt Kisco. Vid 23.00 drog vi iväg till en bar. Var ett ganska tråkigt ställe men kul att komma ut lite. Och jag har kommit fram till att amerikanare är konstiga eller vissa är iallafall.
Blev en sen kväll var hemma halv 4.



Söndag:
Idag har jag varit ledig, sov till 11.30 skönt. Hoppade in i duschen direkt, hade gårdagens smink så jag kände mig så där lagom fräsch. Sen sätte jag mig framför datorn och kollade vart det fanns Sony affärer. Hittade en i White plains, och jag hade jätte tur Brenda skulle dit ändå så jag fick åka med:) Så ni sitter jag här och bloggar med min super fina nya dator från sony vaio:D Men den var dyr, så jag hoppas att den är lika bra som den verkar. Nu får det bli att hålla hårt i de få pengarna som jag har kvar, måste ju spara inför Florida:) Sen kommer ju Lisa och hennes kompisar till helgen och då ska vi ju såklart till New York City. Tur att man får lön varje vecka!
Har fixat skype nu också, gud va skönt att kunna ringa folk.
Men nu får det nog bli en film, funderar på, little miss sunshine. Har hört att det ska va en bra film. Och jag har sovmorgon imorn, börjar inte förens 11.00 skönt!

Take care byebye then!

RSS 2.0