Klar med kursen!

Lördag: Idag hade jag klockan på 6.00, usch det var inte kul alls. Men jag var tvungen för jag skulle med 7.45 tåget, och jag är ju som sagt inte den snabbaste på morgonen. Min class började 10.00, men kände att det var skönt att komma in till stan en timma innan, skönt att slippa stressa. Jag tog subwayen ner till Canal St sen var tanken att jag skulle promenera den resterande biten. Men jag och kartor går inte så bra ihop, lyckades inte ens klura ut vilket håll jag skulle gå. Men då är det ju bara att räcka upp handen så kommer det en gul taxi:) Vädret har varit jättevackert idag så det kändes lite surt att sitta inne hela dagen. Men det känns väldigt skönt att vara klar med classen, nu är det ju bara resan kvar och den blir ju förhoppningsvis rolig. Lisa är ju där nu så får förhöra henne imorn eller på måndag:) Slutade classen vid fyra, då åkte jag raka spåret hem. Började jobba vid 19.00 men mina tjejer var ute med mormor&morfar så det var väldigt tyst och lugnt, A hade ju redan gått och lagt sig. Så under kvällen gjorde jag te och la mig på soffan och såg en film, det var en aktivitet som var lagom för mig idag. Nu har jag precis nattat tjejerna som var helt slut efter ännu en dag med musikal uppträdande, ååh imorn får jag gå och sen dem ska bli så kul:) Även jag ska natta kudden, och imorn ska jag sova tills jag vaknar, underbart!!

Take care byebye then

PluggAnna

Fredag: Idag hade jag ledig ändå tills 14.00, mycket skönt med sovmorgon! Blev en kvick promenad och lite situps under morgonkvisten. Sen åkte jag ner till Chappaqua och hade lunch med Sarah och hör och häpna jag såg en söt amerikanare haha. Han jobbade på cafét vi åt på så kommer nog bli flera besök där;) När jag började jobba sov A fortfarande så jag vandrade omkring och försökte komma på något som behövdes göra. Men kom inte på något så jag ringde till Tina. Och där var Emelie så jag pratade med dem en stund, det var kul! Under eftermiddagen gjorde vi inte så mycket, lekte lite ute och sen inne åt lite mat, ja det vanliga helt enkelt. Mina tjejer hade premiär för musikalen idag, så dom var lite extra spralliga. B och G var såklart där för att se dem, jag stannade hemma med A. Men ska och se på dem på söndag:) När A hade gått och lagt sig, värmde jag lite te och tänkte plugga. Men det hade jag ingen lust med så satt och skypade och grejade med annat. Men sen hände något konstigt jag kände för att göra läxan, funderade ett tag om jag började bli sjuk haha. När jag funderat klart på det satte jag igång och huxflux hade jag suttit i typ 2,5 timma och lyckades bli klar med hela skiten, SKÖNT! Så nu är jag lite stolt över mig själv, haha. Känns bra att slippa ljuga ihop någon historia om att jag hade maginfluensa och inte orkade göra läxan. Däremot tror jag att jag ska gå tidigare imorn, orkar inte sitta inomhus i 6 timmar när dom har lovat vackert väder. Menmen den tiden den sorgen, nu ska jag hoppa i säng.

Take care byebye then.

Kort sammanfattning!

Tisdag: Hade väldigt sköna arbetstider idag, 8-10 och sen 17-20. Tänk om det kunde vara så varje dag;) Under min lediga tid gjorde Carine och jag en repris, åkte till parken och solade. Var jättevarmt och skönt! Efter det åkte jag hem och satte mig med datorn och då hände något underbart. Glenn beställde en biljett för att komma och hälsa på mig under midsommar:D Aaaa ska bli så sjukt kul att se han igen, längtar som bara den. Lisa kommer antagligen också ner den helgen så det kommer bli en superhelg! Resten av dagen var jag lite hyper hoppade runt och hade mig, haha.

Onsdag: Idag hade jag lunch med Carine och Lise. Det var Carine som stod för matlagningen, det var riktigt gott:) Sen satt vi och pratade och hade det jätte trevligt. Var på KIDS U med A, vi hade det kul som attans. Sen under kvällen åkte jag till Pleasantville med Trine och fikade på Starbucks. Och fet som jag är var jag tvungen att gå till Cold Stone för att köpa en glass haha. Men gott var det! Hände inte så mycket mer denna dagen.

Torsdag: Idag jobbade jag som vanligt 8.00-11.30 och sen 16.30-19.00. Under förmiddagen åkte A och jag till parken och han lortade ner sig rejält, precis sådär som pojkar ska göra. När jag var ledig åkte jag till Carine och vi såg på Benjamin Button, jättebra film. Brad Pitt är dessutom sjukt sexig i halva filmen, mumma. Vi gottade oss med att doppa jordgubbar i smällt choklad, drack te och det blev väl några kakor också. Men imorn så ska jag sluta med allt detta sockret, det är inte alls bra för mig! Under kvällen åkte jag till Mt Kisco och tog en chai latte med Sarah. Imorn har jag sovmorgon och det ska bli helt underbart! Nu ska jag lägga mig och se en film.

Take care byebye then.

Perfekt dag.

Måndag: Klockan ringde 9.00, för idag skulle en av mina tjejer gå parad och det ville jag inte missa. Eller just då när alarmet ringde kändes det som det kunde kvitta, men är glad att jag tog mig i kragen och gick upp! Va väldigt kul att se, och oj så amerikanskt det kändes haha. Ska lägga upp bilder på facebook så småningom. Efter paraden åkte vi hem och min familj åkte till poolen, men jag är verkligen inte i form för att ha bikini. Så jag stannade hemma, men blev inte så långvarig där. Pratade med Carine och vi bestämde oss för att äta lunch och åka till parken och softa. Åkte först till Mt kisco och köpte en gyro, to go + lite frukt. Sen åkte vi till Gedney, och gud så härligt det var. Har verkligen varit perfekt väder idag, inte för varmt och inte för kallt. Vi åt vår lunch, sen låg vi bara och snackade och hade det trevligt. Sov även lite middag, haha. Under kvällen tog jag en till tur till Mt kisco, denna gången med Sarah. Hon har velat åka till target väldigt länge så jag tog med henne dit. Sen blev det en fika på Starbucks, och jag provade på en Chai latte. Och det var faktiskt gott, känns mycket mer moget att säga jag vill ha en chai latte, jämnfört med hot chocolate haha. När jag kom hem igen, ringde jag Lisa och så tvättade jag. Nu ska jag lägga mig och glo på Tv innan jag tar natten.

Take care byebye then.

En bra dag:)

Söndag: Vaknade vid 5.50 av att A låg och pratade och sjöng, men konstigt nog kände jag mig väldigt pigg. Så då gick jag upp och fixade frukost åt T, som skulle åka på fotbollsturnering vid 7.00. Även W vad uppe med tuppen, så det blev tidig frukost för oss allihop. Jag tog med mig W och A till Gedney park, där var vi i ca 30 minuter sen blev W uttråkad. Så då packade vi in oss i bilen och åkte till Leonard park istället som ligger i Mt kisco. Där träffade A en jämnårig tjej att leka med, och hennes mamma var mycket pratglad. Hon berättade att hon hade en svensk mamma som skulle komma på besök snart och hon tyckte minsann att vi borde träffas. Vet inte jag.. Men det var trevligt att ha någon att snacka med.
När det var färdig lekt i parken åkte vi till en restaurang som heter Friendlies, det var en riktigt amerikanskt ställe med typ bara hamburgare. Men det var väldigt goda sådana, till efterrätt åt jag vaniljglass med varm chokladsås och kitkat kex, Yummy:) A sköte sig ypperligt, var riktigt stolt över han! Fast det är jag ju nästan jämt;) Efter lunchen åkte vi hem och slängde A i säng. Då passade W och jag på att titta på Harry Potter 5, shit va bra dom filmerna är. Längtar som bara den tills 6:an kommer! Jag slutade jobba runt 14-15 tror jag, då blev det till att tjata lite med Jimmie på skype. Sen gjorde jag mig iordning för att ta kvart i sex tåget in till New York. Där skulle jag möta upp Trine och Cecilia. Vi satte oss i Central Park och käkade lite mat och frukt. Sen vandrade vi neråt för att möta Anna och Peter. Efter det satte vi oss i en annan park och åt lite sötsaker. Vi passade också på att åka upp i Empire state building, det var häftigt. Sen tog vi natt tåget hem och som vanligt lekte vi push, bang lr marry:) Var hemma vid halv 3, shit va trött jag var men det var det värt.

Take care byebye then

Långt arbetspass

Lördag: Började inte förens 12 idag, så jag hade planerat att ha sovmorgon till 10. Men vaknade och var pigg vid halv åtta, är ju typiskt när man väl kan sova. Men nu efteråt tycker jag det var bra, för jag hann träna innan jag började. Var väldigt skönt att få det gjort, har varit väldigt dåliga på att hålla igång nu ett tag. Denna helgen jobbar jag extra så jag slutar faktiskt inte förens imorn eftermiddag, runt 4 skulle jag tro. B och G är inne i stan på bröllop och så sover dom över där. B sa till mig förut att hon kände sig väldigt trygg med att lämna barnen själv med mig, och det känns skönt!
Började ju precis när A gick och la sig, så jag och T hade en myspys eftermiddag med film och pasta, (W var på födelsedagskalas). Vid fyra packade jag in A och T i bilen, skulle hämta W från kalaset. Sen blev det direkt tillbaka hem, barnens mormor och morfar skulle komma och hjälpa mig med middagen. Vilket var otroligt skönt, det är inte så lätt att passa A samtidigt som man lagar mat. Efter middagen gick jag och Mormorn upp för att bada A, tjejerna gick ut med morfarn. Sen var det dax för efterrätt, de hade med sig nybakade chocolate chunk cookies MMM inga fel. När A hade gått och lagt sig spelade vi sällskapsspel och hade det jätte trevligt. När även tjejerna var i säng åkte dom hem. Då packade jag matsäck åt T, hon ska på fotbollsturnering imorn. Så hon och jag ska upp vid 6 tiden imorn, så jag håller tummarna för att A sover hela natten. Men nu ska även jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen.

Take care byebye then. 

Im a good girl.

Fredag: Idag jobbade jag 8.00-15.00, vädret var fint även idag. Under morgonen var vi på tjejernas skola, T hade en pjäs/musikal uppvisning. Hon var jätte duktig:) När vi kom hem lekte A och jag ute, men vi blev inte långvariga så sjukt mycket insekter. Vi gick istället in och fixade lite lunch. Efter det var det dax för A att sova middag, då tänkte jag greja med tvätten. Men det fanns ingen tvätt och huset var nystädat, så var väldigt uttråkad. Varje gång A gjorde ett ljud ifrån sig hoppade jag upp för att hämta han, men han somnade om flera gånger om. Han vaknade inte förens 14.50, så min eftermiddag var ganka dryg. När jag slutade ringde jag hem, där hade dom planeringskväll inför USA resan. Och lite fick vi allt planerat, känns bra. Under kvällen åkte jag med familjen ut på middag, blev italienskt riktigt gott. När jag kom tillbaka hem, ringde jag den nya tjejen på våran gata. Hon har addat mig asmycket och jag har aldrig svarat så jag hade lite dåligt samvete. Frågade om hon ville med ut på en fika, och hon blev jätteglad. Så dagens god gärning är gjord!
Nu ska jag lägga mig och läsa Vecko Revyn en sväng innan jag tar natten.

Take care byebye then.

Fantastiskt väder.

Torsdag: Idag vaknade jag till underbart väder, solen sken som bara den:) Jag hoppade i en klänning och tog med mig A till en park i mt kisco. Anna kom också dit med sina barn, men A och jag kunde inte stanna så länge. A skulle på musiklek med B, men lite fick dom leka ihop:) Har varit på lunch idag med Amanda, Carine, Caroline och Hanna, det var gott och trevligt. Men jag var tidsoptimist och kom hem försent, och idag hade B ett möte. Himla typiskt att jag ska lyckas bli sen när hon har något, är ju faktiskt i stort sett alltid i tid. A och jag försökte oss på att leka ute, men jag fick panik så SJUKT mycket insekter som flyger runt huvudet. En sån där stor fet fjärilslarv ramlade ner från ett träd och på mig, jag fick ett spel hoppade runt och skrek. A skrattade som bara den, haha efter det sa jag hejdå till utomhus vistelsen! B och G är ute på middag ikväll, så barna och jag har varit för oss själva. Vi åt middag, efter det gjorde tjejerna läxor och jag fixade iordning i köket. Nu sover dom allihopa och jag väntar på att Maya ska komma över, ska nog se på film och jag funderar starkt på att föreslå Smala Sussie. God i love that movie!

Take care byebye then.

Fixat håret.

Onsdag: Idag hade jag riktigt bra arbetstid, började 7.30 och slutade 10.00 riktigt nice faktiskt. Men det var bara för att jag skulle in till stan och fixa håret. Äntligen säger jag bara, det var såååå slitet och urtvättat! Var inne i stan vid 1 tiden, skulle inte klippa mig förens 2 men tänkte att jag nog behövde en timma på mig att hitta dit och så. Men det behövde jag inte, tog mig typ 10 minuter. Har verkligen börjat förstå upplägget med gatorna och avenyerna etc. Så nu hittar jag faktiskt ganska bra:) Så jag gick till starbucks och köpte mig en ice tea, sen vandrade jag runt och tittade innan jag betsämmde mig för att sitta inne i salongen och vänta. Jag har ju som sagt en manlig frisör, eller han sköte färgningen (faktiskt ganska het.) Men han var bög, och hade pojkvän, attans också.. Han gjorde ett jättebra jobb, blev jätte nöjd. Sen när jag skulle klippa mig, fick jag en tjej. Och hon verkade väldigt osäker om man säger så, jag var seriöst rädd. Sen kom ägaren och hjälpte henne, det visade sig att hon var typ lärling. Jag förstod att hon var väldigt ny, för han förklarade och visade och blablabla typ allt. Sen frågade jag henne hur många klippningar hon hade gjort och då sa hon att jag var den andra. Aaaaa hon kunde ju ha fuckat upp hela alltet. Men det blev som sagt bra, men jag är glad att det är över! Var färdig vid 18.00, då gick jag och käkade lite middag. Sen gick jag upp till Grand Central och tog tåget hem till lilla Chappaqua. Nu sitter jag och laddar upp bilder på bilddagboken, var väldigt länge sen sist! Och så väntar jag på att Maya ska komma hit och inspektera håret, får hålla tummarna.



Take care byebye then.

American idol party

Tisdag: Vaknade till en klarblå himmel, var dock lite kallt på morgonen. Men under förmiddagen blev det riktigt behagligt, A och jag passade på att åka till parken. Men denna gången åkte vi till Mt Kisco´s park, den var mycket roligare och bättre. När vi kom tillbaka hem åt han lite lunch och sen var det dax att sova middag. Då blev jag ledig tills halv fyra, började med att åka och sola. Den resterande tiden spenderade jag med datorn och så hann jag med en dusch innan det var dax att jobba igen. Mestadels av eftermiddagen var vi ute och lekte, vädret var så härligt men det för med sig massa äckliga kryp. Hatar små saker som ska hålla på att flyga runt mitt huvud! Slutade vid 7, och då började också vårat American idol party. Så när klockan var halv åtta, hade vi huset fullt. Jag hade bjudit in Maya och det är jag glad för, kände ju typ ingen av de andra gästerna. Maya och jag höll oss i köket, käkade på tok för mycket kakor. Haha så typiskt oss, men nu har vi kommit på en plan. Vi ska börja springa 3 gånger i veckan, får se hur länge vi klarar hålla det. Men det kanske blir lättare nu när vi är 2, är ju så tråkigt att träna själv tycker jag. Vi struntade i partyt och gick in till mitt rum och letade band att gå på, hittade minsann några intressanta. De andra satt och tittade på American Idol och ja vet inte vad dom gjorde mer. Men det låt som om dom hade det trevligt! Fick bli en film för Maya och mig, kommer inte ihåg vad den hette den var med andra ord ingen höjdare. Nu ska jag gå och lägga mig, imorn ska jag ju in till storstan igen:)

Take care byebye then.

Kärt återbesök.

Måndag: Så var det en ny vecka igen, veckorna springer iväg och det tycker jag är bra. Började inte förens 11.00 idag, vilket var skönt kom ju hem sent igår. Jag började med att mata A, efter det var det dax att sova middag. Då grejade jag som vanligt med tvätten och plocka leksaker. A tog sig en superlång nap, tror faktiskt det var rekord. Han sov i drygt 3 timmar, men jag tror han behövde det efter helgen. För när han vaknade var han glad som en sol:) Medans han åt sitt mellanmål, pratade vi med min mamma. Det tyckte han var kul, han kan till och  med säga Laila. Under eftermiddagen var vi ute på tomten och lekte, och sen var det dax för det dagliga badet. Efter det slutade jag, då gjorde jag mig iordning inför middag på The Cheesecake Factory. Amanda har varit här i 6 månader, och det var vi ju tvungna att fria:) Var underbart god mat, jag åt något mexikanskt för ovanlighetens skull haha. Till efterrätt beställde vi allihopa brownies med glass och grädde, det var också väldigt gott. Men jag är nog mer förtjust i cheesecake, fast då vet jag ju det tills nästa gång:) Alltid kul att prova på något nytt! Men nu får jag hoppa i säng för imorn är det ingen sovmorgon minsann.

Take care byebye then.

Söndagsparty med Filip&Fredrik

Söndag: Äntligen var den stora dagen här, vi skulle få se Filip och Fredrik in action:) Amanda och jag tog tåget in vid 10.45, förväntansfulla som bara den. Vi var inne i stan vid 12, så vi hade lite tid att strossa runt i affärer. Men idag blev det ingen shopping för min del. Vi hade bestämt möte med Anna, Trine och Cecilia utanför studion ca 13.15, men showen började ju inte förens 15.00. Så då fick vi sitta och vänta, vi blev bjudna på vin och lättsaltade chips, gott! Tillslut så kom dom och började släppa in, och vet ni vad vi fick sitta på andra raden.:) Då kan jag lova att vi var riktigt nöjda. Vi var också väldigt nervösa innan det började, det pirrade i magen hihi. Men oj vilken kul upplevelse det var, så himla kul att se hur det går till i verkligenheten. Jag har ju läst om hur det går till i 3 år, och nu fick jag äntligen se det in real life. Jag tror också att det är något jag skulle vilja syssla med i framtiden. Efter söndagspartyt gick vi och käkade hamburgare, sen skildes vi åt igen. Anna, Trine och Cecila vandrade downtown och Amanda och jag gick till time square för att gå på bio.
Idag blev det I love you man, riktigt rolig film  skrattade som bara den. När filmen var slut hoppade vi på subwayen till Grand Central och sedan tog vi tåget hem till Chappaqua. Nu ska jag gå och natta kudden, och hoppas på sol imorn.

Take care byebye then

Änglar och Demoner

Lördag: Hade en helt fantastiskt sovmorgon, vaknade inte förens 11.30. Jag var fortfarande mätt efter gårdagens megamiddag, så struntade i frukost. Satte mig vid datorn och pratade med Amanda, vi bestämde oss för att göra ett nytt försök med bio. Så jag gjorde mig snabbt iordning och åkte och hämtade Amanda, vi skulle till Hawthorne. Jag hade tagit med mig GPSn och skrivit in adressen, men den ville inte funka. Så vi bestämde oss för att ta en chansning på att vi kunde hitta ditt utan gps. Och vet ni vad, vi lyckades:) Även om det såg mörkt ut där ett tag, haha. Filmen var riktigt bra, men komplicerad så jag känner att jag behöver se den en gång till för att få alla detaljer! Efter filmen åkte vi till Starbucks och tog en fika, bestämde också att på måndag börjar vi vårat nyttiga liv igen. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och grejade som vanligt. Började jobba vid 18.00, så hade en timma med A innan det var läggdax. När han var i säng, fixade jag middag åt tjejerna, eller jag stekte kyckling allt annat hade B fixat. Vilket var väldigt skönt att hon hade gjort, kände inte alls för att laga mat. Sen tittade vi på Legally Blonde, och hade det rikitgt mysigt:) Efter det slängde jag dem i säng, och gick ner för att bestämma outfit inför imorn. Måste alltid göra det kvällen innan när jag har en tid att passa på morgonen, jag har en ovana att vara väldigt seg på morgonen. Nu ska jag lägga mig och läsa lite skvaller.
Btw se till att titta på Filip&Fredrik imorn nu;)

Take care byebye then.

The Cheesecake factory!

Fredag: Idag har jag bara jobbat 6 timmar 9-15, de var skönt! Gjorde inte sådär jätte mycket, gick en kort promenad och sen lekte jag utomhus med A tills det var dax att sova middag. Medans han sov tittade W och jag på Harry Potter Fyra, den var riktigt bra. Nu måste jag bara hinna se feman också innan sexan kommer ut. Jag fick paket idag också:) En jättefin klänning utav Tina, Johan, Ängla och Nellie, tusentack gillade den jättemycket! När jag slutade satte jag mig vid datorn och ringde hem. Där hade dom någon sorts spakväll, med ansiktmask och etc. Skulle jag också behöva ha!
Efter det började jag göra mig iordning inför middag på Cheesecake Factory:) Det var Amanda, Trine, Carine, Cecilia och jag som skulle dit, hade även tänkt gå på änglar och demoner efteråt. Men vi hann tyvärr inte, fast och andra sidan så kommer den spelas ett bra tag till så vi hinner. Maten var jättegod, tror jag talar för alla när jag säger det. Jag åt en megastor burrito, klarade bara få i mig hälften. Vilket var bra, för nu har jag ju lunch till imorn:) Sen till efterrätt åt jag en choklad/cheesecake, helt fantastisk! Men usch fy och blää va mätta vi blev, sådär så det känns som man ska spy ni vet.
Tänk om man någon gång kunde lära sig att äta lagom! 
Nu ska jag hoppa i säng och imorn är det ingen klocka som ringer, GUD SÅ SKÖNT!!!



Take care byebye then. 

Bio

Torsdag: Började vid halv åtta imorse, usch det var inte kul alls. Men det vara bara till att sätta på sig ett falskt smile och sätta igång. Men torsdags förmiddagarna är sååå dryga, städerskerna kommer och städar hela huset. Då känner jag mig så ivägen hela tiden, jag brukar försöka åka iväg med A. Men idag har det ju regnat och åter regnat, så vi var bara ivägen hela morgonen, haha. Var ledig mellan 11.30 och 15.30, då åkte jag till Mt kisco och solade. Sen satt jag med datorn och så tog jag en välbehövlig nap. Jobbade till 19.00 som vanligt, efter det pratade jag med Maya och vi bestämde oss för att åka på bio. Såg The Soloist, inte den bästa film jag sett och kommer antagligen inte se den igen. Men sällskapet var ju trevligt och sen är det alltid kul att komma ut. Blev väldigt kortfattat idag, men jag känner att jag behöver komma i säng nu.

Take care byebye then.


Chicken Fajitas.

Onsdag: Började jobba vid åtta imorse, A var fortfarande sliten. Men febern har iallafall gått ner, men så har också aptiten. Kanske att halsen är lite irriterad ändå. Idag hade han en gymnastik klass men vi struntade i den, åkte till parken istället. Tror att han bara skulle ha klängt på mig om vi hade åkt dit, i parken vet jag att han använder sina egna ben. Och det tycker min rygg om! När jag fick min rast åkte Trine och jag till Mt kisco och solade. Det var faktiskt billigt, betalade 50 dollar och då får jag sola varje dag om jag vill i en hel månad. Perfekt, kommer ju hinna få grunden innan sommaren och florida.:) Fick asgod chicken fajitas till middag, mexico säger jag bara. Efter middan gick jag ut på baksidan och spelade fotboll med tjejerna, puh det var jobbigt men kul. Senare kom Trine över och vi tittade på sjätte sinnet, och det var en mycket bra film tycker jag! Nu är jag otroligt trött och ska slänga mig själv i säng.

Take care byebye then.


Tjejkväll:)

Tisdag: A hade fortfarande hög feber, så det fick bli en tur till doktorn och ta ett halsprov. Men det såg bra ut, han har väl bara en vanlig förkylning då. Som ni säkert förstår blev det inte mycket aktiviteter idag, en kort promenad, vi har också läst lite böcker. Sen är ju A en fantastik kock, så han har lagat mycket mat som jag sedan har blivit bjuden på mycket mumsigt haha. Vet inte om det är att han är sjuk, eller om han har kommit in i ett nytt "stadie" men han lekar så himla bra! Han sitter verkligen ner och lever sig in i det, väldigt kul att se:) Under min lediga tid var jag till affären och shoppade lite avocado och chips. Sen pratade jag med folk hemma i Sverige, alltid trevligt! Jobbade ett par tre timmar på eftermiddagen, sen började jag förbereda inför filmkvällen som skulle äga rum här. Vid åtta kom Amanda och Lise och dom hade med sig glass, smarrigt värre! En kvart senare kom Trine och Anna, och dom hade med sig jordgubbar, yoghurt och musli, det var också supergott! Som ni säkert förstår så svalt vi inte, haha. Vi såg filmen Forgetting Sarah Marshall, riktigt kul film. Hmm ja vet inte vad jag ska skriva mer än att det var en jätte rolig kväll. Det tycker jag vi får göra om!:)

Take care byebye then.

Förväntansfull!

Måndag: Började faktiskt tidigt idag första måndagen sen jag kom hit tror jag. Måste säga att jag var lite seg efter helgen, men och andra så var det verkligen värt det! Men när jag kom ut i köket mötes jag av en mycket sliten liten kille, nu har han fått feber och snorig näsa igen. Tog han till parken en sväng, där möte vi upp Trine och hennes barn och sen kom Anna med sin bebis med. Stannade dock inte så länge, A var helt slut. När vi kom hem gjorde jag lite lunch åt han och lyckades få i han ganska mycket. Sen bäddade jag ner han i sängen. Då hade klockan hunnit bli tolv och jag var ledig några timmar. Jag började med att sova middag en timma, sen åkte jag ner till chappauqa och käkade lunch. Åt mexikanskt, mmm jättegott var det! Jag fick också ett mobilnr av självaste ägaren faktiskt, tror dock inte att jag kommer använda det för han var typ 50+, haha. Men han var ganska rolig och kunde lite svenska, men nästa gång jag går dit tror jag att någon får följa med mig. När jag kom tillbaka hem ringde jag till Tina, vi snacka en halvtimma eller nåt sånt. Sen kom även mamma in på skype, så då ringde jag henne med. Efter det var det dax att börja jobba igen, och jag såg ingen direkt förändring på A. Så jag bestämde att en promenad nog var en bra aktivitet, blev en kort en men bättre än inget.
När vi kom in igen kändes han het som en kamin, tog tempen på han och stakarn har ju 39 grader i feber. Men aptiten har han kvar, lyckades få i han en stor middag. Det är ju ett gott tecken! Får nog bli ett besök hos farbror doktorn imorn.
Efter middagen slutade jag och sen dess har jag pratat med Lilla och ja det var nog allt. Men fick reda på något riktigt kuligt idag:) Ska ju på filip och fredrik till helgen och då kommer Kristin Davis, Carson Kressley, Charlotte Perelli, Anders Eriksson, Jan Rippe och Johan Palm (Han kunde dom ju ha struntat i). Men fatta va kul att få se alla dem, det ser jag fram emot! Nu ska jag titta på en film och sen blir det att sova.

Take care byebye then.

En underbar helg:)

Lördag: gick jag upp sjukt tidigt! 6 hade jag ställt klockan på, vet inte riktigt varför. Jag skulle ju med tåget in till stan men det gick ju inte förens kvart i nio. Så typiskt mig, men jag slapp stressa iallafall. I  veckan träffade jag ju en svensk tjej som läser samma kurs som jag, och dessutom så bor vi i närheten av varandra. Så vi bestämde att vi skulle mötas inne på Grand Central och ta följe till kursen. Denna gången skulle vi på ett museum som heter, Metropolitan museum of art.
Där fick vi se på målningar av landskap, som vi sedan noggrant skulle granska. Anna och jag valde en jättefin tavla av Frederic Edwin Church, som heter The heart of the Andes. Jag har verkligen fått en annan syn på konst och liknande sen jag kom hit, jag uppskattar det verkligen nu. Och det tycker jag känns jättekul för det finns verkligen mycket sådana ting att utforska här. Jag trodde ju att denna kursen skulle bli jätte slapp och skön, men där hade jag fel! Denna lektionen fick vi mycket som skulle vara klart tills nästa class. Men Anna och jag fick göra det ihop, och det känns väldigt skönt. Blir som lättare om man är två. När lektionen var slut promenarade Anna och jag neröver mot midd/downtown. Jag skulle ner till 22th för ett möte med min frisör och Anna skulle till Grand Central för att möta upp Trine. Mötet gick bra, vi diskuterade vad vi skulle hitta på med mitt hår. Jag är inte helt säker på vad vi bestämde, haha det får bli en överraskning. När jag var klar med det ringde jag Anna och Trine och möte dem uppe i middtown. Vi strossade runt lite i affärer innan det var dax att möta upp en tjej som heter Cecilia. När vi hittade henne bestämde vi oss för att käka lite middag, det fick bli mexikanskt, mycket gott. Och jag fuskade med dieten eller man kan säga att jag slutade med dieten, haha. Först åt jag tacobröd och sen gick vi till starbucks och där åt jag en kaka, men jag måste säga att jag är stolt att jag klarade det så länge som jag gjorde. Efter fikan började vi vandra mot time square, där skulle vi på fest hos några svenska killar som Anna och Trine känner. Men det var väldigt varmt och klibbigt igår så det första vi gjorde när vi kom dit var att springa upp till deras sovrum och byta om, bättra på sminket osv. Sen gick vi ner och joinade festen:) Tror att vi allihopa hade en kanon kväll:) Det var så kul att komma ut och träffa folk i min ålder som pratade svenska och klär sig fint, haha.
Det enda som kändes lite tråkigt igår var att vi var tvunga att ta 2 tåget hem, annars hade vi blivit tvunga att stanna i stan hela natten och det ville vi inte. Men vi hade det jättekul på tåget hem med, haha lekte lite lekar och så. Trine och jag åkte hem till mig och sov och Anna och Cecilia hem till Anna. Tack för en superkul kväll tjejer, det får vi göra om:)

Söndag: Vaknade vid halv åtta, då kom det ett barn inspringades i mitt rum för att hämta en morsdagspresent som låg gömd under min säng. Men vi somnade om och gick upp runt halv tio. då tog både Trine och jag tog en snabb dusch, och gjorde oss iordning för ännu en dag inne i den underbara staden. Idag tänkte vi ta en chansning, dom spelar ju in Filip och Fredrik här nu. Och även om man inte har biljett så kan man ha en chans att komma in och få vara med i publiken. Vi hade dock inte den turen idag, men vi lyckades få biljetter till nästa söndag:) Så då får ni allt titta, kanske att jag blir med på tv, hihi. Resten av dagen har vi bara strossat runt, ätit god mat och bara njutit! Har verkligen varit en toppen dag eller en toppen helg:) Men nu måste jag natta kudden, man blir ju väldigt trött när man har så mycket kul.

Take care byebye then.


Nu var det bokat:)

Fredag: Började jobba 9.00 idag, och även denna morgonen vaknade jag innan alarmet skönt. Och vet ni vad solen sken till och med, jippie!!! Så A och jag spenderade hela morgonen ute, först här hemma på baksidan och sen tog vi oss en sväng till parken. Efter det var det dax för A att äta lunch och sen sova middag. Då slutade jag eller jag hade rast i några timmar. Under min lediga tid pratade jag med Olivia och Glenn, det var jättekul så himla längesen sist! Jag var också ner till biblioteket och banken en sväng. Sen pratade jag med Frida på msn, var också väldigt roligt!
När jag började igen var tiden inne för A att äta middag, så jag slängde ihop nåt vi hade i kylen. Efter det badade han en snabbis och sen åt han lite mer middag när tjejerna och jag åt. När jag diskade busade A med sina systrar, det tycker han är kalaskul:) Sen slängde jag han i säng, då blev det filmtajm för tjejerna och mig. Vi såg på Legally BlondeS, (lägg märke till S:et) det har alltså kommit en tredje film. Kan inte påstå att den var speciellt bra, men tjejerna gillade den. Jag börjar väl bli för gammal, sen så var det ju inte samma skådespelare kan ha varit det med. När filmen var slut gick även tjejerna och la sig, dä satte jag mig och ugglade framför datorn. Ringde Lisa och vi fick äntligen hostelt bokat, bättre sent än aldrig:) Nu ska jag nog hoppa in i duschen, får ju sova några minuter längre imorn haha.

Take care byebye then.

Stop teasing me

Torsdag: Hade en bra morgon, vaknade av mig själv och kände mig utvilad. Alltid skönt att känna så tycker jag.
Under förmiddagen var A och jag på musiklek, det var roligt. Förutom att dom skulle dans och ha sig, sjunga det tycker jag är okej men dansa också nej där går min gräns. Så jag stod o hörnet och tittade på, A gjorde likaså haha. Påväg hem i bilen tittade solen fram, tjoho tänkte jag och då försvann han. Det är precis som om vädret retas med mig. Men nu tror jag dom har lovar sol i helgen, hoppashoppas! Väl hemma igen lekte vi ute på baksidan i en halvtimma. Sen var det dax för lunch, och efter det sova lite middag. Då gav B mig ledigt i ett par timmar, då passade jag på att göra lunch. Jag kände mig jätte kreativ när jag fixade iordning den. Jag tömmde kylskåpet på rester så det blev en blandning av, tigerräkor, paprika, lök, bönor och blomkål, och resultatet jättegott!:) Jag hann också med att prata med mamma, det är alltid skönt. När jag började igen lärde B mig att laga Chilli (stavning?), superenkelt och supergott blev det. Så jag åt självklart på tok för mycket. Sen tog jag hand om disken och efter det slutade jag, då bar det iväg till affärn och köpa tuggummi. För det klarar jag mig inte utan numera. Och nu sitter jag och väntar på att Maya ska komma, vi ska se en film och bara ta det lugnt:)

Take care byebye then.

Halvlek.

Onsdag: Idag hade jag en lång dag, jobbade 8.00-18.00. Men måste säga att det flöt på bra! A och jag började dagen med att följa tjejerna till bussen, och tog en promenad efter det. När vi kom in igen lekte vi en stund innan det var dax att äta ett litet mellanmål. Efter det åkte vi till Pleasantville på gymnastik, men A var inte sig själv till att börja med. Så fort jag satte ner han på marken började han gråta som aldrig förr, och klängde på mig som en liten apa. Men på ett vis var det kul, jag kände att han verkligen gillar mig, haha. Men tillslut lyckades jag få han att använda sina egna ben, och oj vad kul han hade:) Sen åkte vi hem och jag fixade lite lunch åt sötnosen, efter det slängde jag han i säng. Och han ville aldrig vakna, jag var tvungen att väcka han. Då var jag mindre populär kanske jag ska tillägga, haha. Men det gick fort över, bara jag gav han lite ost. Under eftermiddagen tog jag med han till parken, och det var helt proppat med barn där idag men mest äldre. Men det var väldigt kul att titta på dem tyckte A.:) När vi kom hem igen skulle jag ge han ett bad, men tänkte att han kunde få vara naken en stund innan. Dum idé han kissade på badrumsmattan, haha. Tur att det finns tvättmaskin!
Efter det slutade jag, då blev det duschen och göra sig iordning för en fika på Starbucks med Amanda, Lise, Trine och Sindy. Vi hade det mycket trevligt, och var som vanligt sist ut innan dom stängde. Nu ska jag försöka sova, har en lång dag imorn igen.

Take care byebye then.

Im in love with mexico!

Tisdag: Jag fick en sovmorgon idag igen, började 9.30 skönt! Men hade ett sånt där halvdant humör, lite små grinig helt enkelt. Tror det beror på det otroligt tråkiga vädret, regnade hela dagen idag igen. Så förmiddagen var inte allt för kul för A och mig. Var väldigt skönt när tiden för hans nap var inne, kände att jag behövde vara lite för mig själv. Så under hans 2,5 timma nap, tog jag det väldigt lugnt enda jag gjorde var att städa ett skåp. Men jag ville vara pigg och glad när han vaknade, och det var jag:) Denna dagen har varken A eller jag varit utanför huset, så det finns inte så mycket att skriva om. Men vi håller tummarna för sol imorn, internetvädret sa att det skulle bli soligt så får väl tro på de. Vi åt världens godaste fajitas idag, mmm jag älskar mexican food! Imorn jobbar jag 10 timmar i steck så nu ska jag lägga mig se en film och sen somna tidigt!

Take care byebye then.

Tråkigt väder

Måndag: Så var det en ny vecka igen då, jag började som vanligt 11.00. Riktigt skönt med sov morgon på måndagar, man är ju alltid lite trött efter helgen. Vädret har varit jätte tråkigt, regnregn och åter regn. A tog sig en lång nap på 2.5 timma, under den tiden lyckades jag få bort all tvätt och laga lunch först till mig och sen till A. Under eftermiddagen tog jag med A till world cup, (ett av hans babygym) kände att han behövde komma ur huset en sväng. Så vi lekte där en timma, efter det åkte vi hem och A käkade lite middag. Han passade även på att kleta håret fullt med smällt ost, mmm.
Så efter middan blev det ett långt bad, med massa bubblor:)
När jag slutade åkte jag och hämtade Amanda, vi skulle åka till Mt kisco och äta middag. Det blev en sallad på Cosi, älskar det stället! Lise kom också dit, och pratade med oss. Sen förflyttade vi oss till Starbucks, jag köpte såklart inget finns inget på det stället som passar min diet. Där blev vi sittande i ca 1.5 timma, sen stängde dom. Och då kom det fram 2 tjejer och bara är ni också från Sverige, den ena var hon jag träffade i parken förra veckan och jag kände igen den andra med. Och det visade sig att  honden andra också läser Niagara falls kursen, vilket sammanträffande.
Vi stod utanför starbucks och snackade med dom i typ 30 minuter, sen körde jag hem Amanda och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig. Godnatt

Take care byebye then.

Älskade ängel

Söndag: Började jobba 8.00 idag, usch va trött jag var. Kändes väldigt konstigt att jobba en söndag.
A, T och jag tog en kort promenad innan regnet började ösa ner. Resten av förmiddagen lekte jag med A inomhus, fixade lite lunch till han och sen var det dax att sova middag. Då skulle jag igentligen ha jobbat klart för dagen, men jag erbjude mig att jobba kvällen också. B och G hade tolv årsdag idag, så jag tyckte att dom skulle gå ut och äta middag, bara dom.
Och det uppskattade dom jätte mycket:) B sa att jag var en ängel, haha.
När jag var ledig tittade jag på twilight, sen ringde Mamma vi pratade nog i 2 timmar. Skönt att prata med henne igen, det var jättelänge sen sist! Pratade med Lilla någon timma med, det var också kul! Sen åkte jag till target en sväng, skulle köpa tandkräm. Men gud så dumt av mig att åka till target för att göra det! Självklart fick jag med mig 2 filmer, hmm undra hur jag ska få med mig alla filmer hem till Sverige?
När jag började jobba igen var det dax för middag, A käkade pasta. Det var nästan så jag dreglade, såg så gott ut men om en vecka så får jag äta sånt igen. Tjejerna åt nuggets och couscoussallad, det såg också riktigt gott ut! Som tur var köpte jag med mig en sallad från cosi, det är inte illa det heller. När jag hade lagt A, var det filmtajm för tjejerna och mig vi såg på Pippa Långstrump. Men den var dubbad till engelska, det var lite irriterande för mig som vet hur det ska låta igentligen. Men tjejerna tyckte den var jättebra. Efter filmen nattade jag tjejerna och gick ner till datorn, ringde Lisa och snackade med henne nån timma. Nu ska jag lägga mig och läsa lite mode och skvaller:)

Take care byebye then.


Så var man studerande igen!

Lördag: Idag har jag varit ledig från mitt jobb, istället har jag varit inne i NYC och studerat. Läser en kurs om Niagara fallen, mycket intressant eller inte. Men jag tog den kursen för att jag kommer få åka dit och se dom under en helg.
Under de 2 första timmarna berättade vi vad vi hade för favorit efterrätt, mycket dumt tycker jag för man blev ju jätte sugen på något sött. Sen tittade vi på en film, och svarade på några frågor. Och så gjorde vi en fejk reklam kampanj poster om en båttur i niagara fallen. Det var allt vi gjorde under 6 timmar, kan stå ut med det i 12 timmar till.
Lektionen slutade 16.00, då gick jag och några andra tjejer upp till SOHO. Strossade runt lite där, och jag hittade TOPSHOP:) Sen lämnade jag dom för att ta mig upp till 22st, skulle kolla in frisörsalongen jag ska till nästa helg.
Men jag virrade såklart bort mig totalt, så när jag väl satt på rätt subway hade jag slut på energi så jag åkte till Grand Central och tog första bästa tåget hem. Väl hemma hoppade jag in i duschen, man känner sig så himla lortig när man varit inne i stan! Sen åkte jag och hämtade Maya, vi åkte till Armonk och käkade asgod Kinamat. Efter det drog vi hem till henne och tittade på en jätte kul film, tror den hette superbad. Och nu sitter jag hemma och ska hoppa i säng, ska upp tidigt imorn och jobba.

Take care byebye then.

Musiklek

Torsdag: Hade sovmorgon idag, göttans! Så under morgonen tränade jag och så gjorde jag stekt ägg med champinjoner i, helt okej faktiskt. Hade även tid till att sitta framför datorn och snacka lite på skypen:)
Började klockan 11.00, då bar det iväg till kyrkan för A´s och min del. Vi skulle på musiklek.
Haha ooh shit vilken flum ledare det var, men hon var ända cool och väldigt duktigt med dom små liven.
Så det blev en till dag med massa sång och dans, har varit rikigt kul de senaste dagarna:)
När vi kom hem igen blev det lite lunch för A´s del, jag fick vänta jag. Sen så har det kommit en ny aupair på våran gata, så hennes hostmamma hade ringt min och ville att jag skulle komma upp och säga hej typ. Så efter lunchen packade jag in A i bilen och åkte dit, (ja jag vet jag borde ha gått, men hade bråttom hem sen för A behövde sin nap.) Den tjejen var iallafall från england, hon var trevlig men vet inte om vi hade sådär jättemycket gemnsamt. Vi får väl se!
Slutade klockan 19.00, då ringde Amanda och undra om jag ville med ut på middag. Och det passade superbra för dom beställde pizza här idag och det äter jag ju inte under dieten. B frågade självklart om jag ville beställa en sallad eller nåt, men jag hade på känn att jag skulle äta ute så jag sa nej. Vi käkade iallafall grekisk restaurang, det var gott och kul att prata lite svenska:) Sen åkte jag till starbucks för att "fika" med Sindy, kan inte kalla det fika för jag beställde te och inget annat. Tet smaka skit, men sällskapet var trevligt:) Nu ska jag lägga mig så jag vaknar pigg och uvilad imorn, så jag orkar busa med A:)

Take care byebye then

RSS 2.0