Leklek

Onsdag: Idag hade jag en riktigt heldag med jobb, började 8.00 och slutade 18.00. Men den har faktiskt rullat på bra.
Förmiddagen var lite sådär för jag var himlans trött. Men sen blev det kul A och jag hade en "gymnastiklektion" att gå på. Och vet ni vad, det stället påminnde om SkojåBus jättemycket, klätterställningen var lika fast större. Hmm kanske var därifrån dom fick idén. Det var iallfall jättekul, vi klättrade, rullade, lekte med bollar och så sjöng vi barnsånger.
Skönt att ha en aktivitet för oss båda!
Påvägen hem i bilen, kämpade jag som bara den för att hålla han vaken men det gick inte. Kände att han var tvungen att få lite lunch i magen innan han sov middag, så då fick jag väcka han. Då blev han inte glad på mig, men det gick snabbt över:) Med lite mat i magen, somnade han om och gjorde det rejält, tror han sov i 2.5 timma. Under tiden gjorde jag en grön lunch, avocado, gurka och sallad, låter inte så gott men det var det faktiskt. Sen hade jag mycket rena kläder som låg och väntade på mig. När han vaknade blev det lite mellanmål, sen lekte vi ute i 2 timmar. Vädret var sådär lagom idag, inte för varmt och inte för kallt. A och jag hade en lång dag, men den var också mycket kul:)
När jag slutade sätte jag mig i bilen och åkte för att handla lunch tills imorn. Det blir något improviserat i form av broccoli, blomkål, kalkon och champinjoner. Tror jag ska woka det, borde ju bli smaskens:) 
Nu väntar jag på att Maya ska komma, vi ska se på forgetting Sarah Marshall.

Take care byebye then.
 

Shoppat:)

Tisdag: Började jobba 7.30, astrött var jag. Käkade frukost den bestod av ett ägg, vilket den kommer göra varje morgon en tid framöver. Måste säga att dieten funkar bra, jag menar jag känner mig inte alls så hungrig som jag trodde jag skulle göra. under förmiddagen åkte A och jag till parken, och det hände en märklig sak. Lyckades träffa en svensk tjej där, och till råga på allt så bor vi bara 5 minuter ifrån varandra. Konstigt att vi inte stöt på varandra tidigare.
Hade 5 timmars rast idag, då åkte jag med Maya till Westchester Mall. Hon skulle köpa sig en dator, men när vi kommer dit är mac affären stängd pga ombyggnad. Så vi åker till ett annat Mall, shit det var skit stort där finns det nåt för alla!
Jag blev på shopping humör och impulsköpte 6 klänningar/tunikor och ett linne, men det behövdes hade ju nästan inga sommarkläder. Men stakars Maya fick ingen dator där heller, den fanns inte på lager så den skickas hem till henne. Tråkigt när hon äntligen hade bestämt sig, menmen hon får den säkert i slutet på veckan. Började jobba igen 16.30, då lekte A och jag ute i trädgården. Vädret är helt underbart här, ca 30 grader:) Men det är ju bara april, kommer nog bli jobbigt varmt i sommar. När jag slutade tog jag mig en kort promenad, får ta tag i träningen igen! Men jag känner att det kommer jag göra imorn, haha. Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag tar natten.

Take care byebye then

The South Beach Diet.

Måndag: Hade som vanligt sovmorgon, riktigt skönt för jag var allt bra trött. Idag började jag alltså min diet, The South Beach diet heter den. Och den går ut på att man tar bort allt socker, alla kolhydrater och fett. Så under en 2 veckors period ska jag leva på grönsaker, fisk och kycklingen och under den tiden ska man även tappa ca 4-8 kilo, skitbra ju. Sen efter det så börjar man lägga till lite mer saker så som frukt. Det enda negativa jag kände var att jag inte visste riktigt vad skulle äta, men när B kom hem hade hon köpt bok till mig med massa recept grundat på den dieten. Då blev det helt plötsligt mycket lättare:) Har fått ett vykort av Mormor också, det var kul tack så mycket:) Under dagen har jag varit ute och lekt med A, inne och lekt med han. Tvättat, vikit kläder och plockat leksaker. A och jag körde även T till gymnastiken. Sen när jag slutade åkte B och jag till plesantville, hon skulle visa mig vägen till A´s gymnastik för denna veckan blir det jag som tar med han dit. Och nu under kvällen har jag bara suttit och bloggat ikapp allt som jag missat under helgen. Och äntligen är jag klar, nu bli det film sen sova.

Take care byebye then.

Boston

Fredag: Började jobba 8.00, de vanliga hjälpa till med frukosten osv. A och jag tog oss en tur till parken, va skönt att komma ut lite i det fina vädret. Jobbade tills 11.00, då blev det till att packa det sista inför resan till Lisa. 11.20 körde B mig till tågstationen och jag åkte in till NYC. Då skulle jag ta mig från Grand Central till Pennstation, jag hade i stort sett inte en aning om vägen dit men jag chansade på ett håll. Och efter halva vägen hörde jag en som pratade med en annan och hon sa att hon skulle till Pennstation, så jag följde efter henne. Men hon vek av åt ett håll som jag tyckte kändes helt fel, så jag lyssnade på min magkänsla och kom faktiskt rätt.  Väl på Pennstation skulle jag hitta bussen, men det fanns inga skyltar om vart bussarna gick från PANIK och jag hade inte sådär jättemycket tid på mig. Men efter att ha frågat ett par poliser kom jag äntligen till bussen. Efter ca 5 timmar var jag i Boston på south station, då skulle jag hitta en tunnelbana som gick till alewife, Lisa skulle hämta mig där. Efter några samtal med Lisa och en vakt så var det ordnat. När jag kom upp från subwayen stod Lisa och Desiree och väntade på mig:) Va jättekul att träffa er igen!
Vi bestämde oss för att gå ut och äta mat, det fick bli mexicanskt och det var gott. Jag var ganska trött efter resan så efter middagen åkte vi till Lisa och la oss.

Lördag: Sov till halv 9, sen hoppade jag in i duschen och efter det gjorde jag mig iordning. Vi åt en god frukost och sen bar det iväg till IKEA. Mmm va svenskt det kändes, jag kunde lika gärna ha varit i Karlstad. Vi gick igenom hela affären utan att köpa en sak, haha. Men sen har dom ju godisavdelningen på andra sidan kassan, där handlade vi istället haha. Sen delade Lisa och jag på en tallrik köttbullar och mos, moset var inte så gott skal och klumpar men köttbullarna smakade som de vi köper hemma i affären, helt okej med andra ord. Efter IKEA åkte vi hem till Lisa, tänkte vi skulle softa lite i solen. Men det var på tok för varmt ca 30 grader, så efter 5 minuter i solen var man genomblöt. Vi bestämde oss istället för att åka och shoppa, var på Walmart (tror det hette så) där köpte jag en Escada parfym för 200kr, billigt! Fick även en handkräm från Elisabeth Arden för 100kr, också jätte billigt. Sen kände Lisa och jag att vi nog behövde lite cheesecake, Desiree var duktigt och sa nej. Så vi åkte till The Cheesecake Factory, jag älskar det stället samtidigt som jag hatar det! Mmm var sååå gott, men usch va illa man mår efteråt. Man får ju alldeles för stora bitar till att börja med, och jag har inte den självdisciplinen så jag slutar äta när jag är mätt utan fortsätter för att det är så gott. Menmen iallafall så efter det åkte vi och handlade middagsmat, på menyn stod potatisgratäng, ugnsbakade grönsaker och grillat kött, gott. Åkte hem till Lisa och packade in maten i kylen, sen gick vi ut och la oss på gräset i nån timma.
Lisa och jag var som sagt mätta av cheesecaken ganska länge så vi började inte med maten förens typ 8, så vi åt vid 9 tror jag. Sen tog vi oss ett glasvin, trotilla chips, guaccumole (stavning?), vindruvor och satte oss ute och myste:) Det var jätte varmt vi satt liksom i linne och short tills klockan var 23.00, sommar!! När klockan var typ 23.30 kom det 2 tyskar som skulle vara med och se på film, men shit va trött jag var. Kunde liksom inte hålla ögonen öppna, Lisa och Desiree vara lika trötta dom. När filmen äntligen var slut gick vi och la oss, skönt.

Söndag: Tog mig en sovmorgon, gick inte upp förens 10 över 9 inte illa. Lisa och Desiree sov lite längre, så under tiden passade jag på att duscha. När även dom var uppe käkade vi frukost och gjorde oss redo för en ny dag. Vädret var mycket behagligare idag, det var varmt men man kunde iallafall vara ute. Vi packade in oss i bilen för att åka ner till Concord för att köpa pärlsocker, men den affären var stängd. Attans Lisa får köpa med det när hon kommer ner till mig!
Åkte istället till CVS, där köpte Lisa och Desiree solkräm det kommer behövas denna sommaren! Tillbaka till Lisa för att hämta min packing och sen åkte vi in till Boston. Blev inte så mycket mer än att gå gjort i Boston, jag hade ju min stora packning. ( Ni som känner mig kan ju tänka er hur mycket jag drog med mig för en helg, haha) Men det är kul att ha varit där iallafall:) När vi äntligen kom fram till tunnelbanan, skildes våra vägar jag tog röd och Lisa och Desiree tog grön. När jag kom till South station köpte jag mig en sallad och ett muffins, mums. Sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli 17.30. Jag var där redan 16.00, men det är alltid skönt att ha gott om tid tycker jag. Och det lönade sig faktiskt, jag fick åka ca 10 minuter tidigare. Resan till NYC gick bra, och mycket snabbare än ditresan. Blev avsläppt vid Pennstationen och skulle till Grand Central, men denna gången tog jag subwayen och det gick hur smidigt som helst. När jag kom till Grand Central tänkte jag för mig själv vad jag har ändrat mig. Jag menar när jag bodde i Sverige tyckte jag det var läskigt att gå i Karlstad själv sent på kvällen och nu gick jag helt själv i en av världens största städer utan att känna den minsta oro, konstigt. Men iallafall så hade jag tur, behövde bara vänta ca 10 minuter på att tåget hem till Chappapua skulle gå.
Och när jag kom hem tjockade jag mig rejält, det fanns brownies, cheesecake och chocolate chunk cookies så jag frossade loss. Det var nämligen sista dagen det var tillåtet, på måndag börjar jag en diet som inte innehåller socker.
När jag hade grisat klart gick jag och la mig nöjd och belåten efter en super kul helg:) 

Take care byebye then. 


Stressad delux

Torsdag: Vaknade i samma sekund som alarmet började tjuta, var lekande lätt att komma upp idag. Kan ha varit det fina vädret jag tyckte mig se bakom rullgardinen. Sminkade mig till och med innan jag började jobba, det händer inte ofta nu förtiden. Idag är det G födelsedag, av mig fick han Bourne triologin det blev han glad för:) Förmiddagen gick fort och lätt, jobbade bara 3,5 timme. Men sen så skulle jag jobba tills 24.00, B och G skulle in till stan på nån musikal. 
Var bjuden på lunch idag till en norsk tjej som heter Lise, det var jätte trevligt. Maten var god, efterrätten var super:) Var skönt att få prata lite svenska, är ju nästan så jag glömmer bort det, hihi. Började jobba 15.00 igen, A sov då fortfarande middag jag blev faktiskt tvungen att väcka han. För vid halv 4 skulle vi hämta T vid bussen, och innan det skulle han äta lunch. Det var då stressen började, men vi hann hämta henne i tid. Vi åkte till gymnastiken och släppte av henne där, och då lyckas jag parkera in mig själv på nåt jävla vänster, jag skyller på att jag var stressad. Men det värsta var att jag var tvungen att komma ut för jag skulle hämta W om 15 minuter, och jag kunde inte ringa B för dom var ju i stan. Shit vilken panik jag hade, men hade väldigt tur ägaren till bilen brevid som jag stod förnära kom så hon fick åka iväg först. Med andan i halsen lyckades A och jag komma i tid även för att hämta W. Då åkte vi hem, W gjorde läxor, jag stoppade in lasagnen i ugnen och A lekte för fullt. Kvart i 6 packade jag in dem i bilen igen, åkte ner för att hämta T. Men då visade det sig att hon slutade halv 7. Aaaa in med dem i bilen igen, hem för att stänga av ugnen tillbaka för att återigen hämta henne. Denna gången lyckades vi:) När klockan var 10 i 7 satt vi och åt middag, haha bättre sent än aldrig. Och maten var asgod! Men vi avslutade kvällen lugnt och stilla genom att titta på american idol:) När jag hade nattat tjejerna slängde jag mig i duschen. Och nu försöker jag packa, åker ju till Lisa imorn:)

Take care byebye then.

Biljetten är bokad:)

Onsdag: Idag började jag jobba 8.00, innan det tvingade jag mig själv till att göra 250 situps, puh det gick trögt idag. Gjorde de vanliga morgonsysslorna, så som hjälpa barna med frukosten, klä på A och så vidare. Men denna morgonen var annorlunda, jag kände mig ovanligt posetiv:) Så jag bestämde mig för att ta med mig A till en lekpark. Vi hade det jättekul, han lekte med en liten tjej som var där med sin mamma. Så det blev ju då att vi började snacka, hon var från England och jätte trevlig. Men jag önskar att han hade ett par regnbyxor, efter 5 minuter var han typ genom blöt.  När vi kom tillbaka hem var han helt slut, han hade tydligen varit uppe endel i natt sen så kämpade han på som bara den i parken. Så jag förstår att han var sliten, jag lagade en snabb lunch och sen "slängde" jag han i säng. När han somnat, hade jag massa tvätt som väntade på att vikas. Det höll mig sysselsatt i en timma, efter det hade jag rast i 3 timmar. Hmm då gjorde jag inte så mycket, sov middag, tränade, satt med datorn och tittade lite på TVn. När jag började igen var det dax för A att äta middag, B fixade iordning den och jag matade. Sen lekte vi framtills det var middag för mig och resten av familjen, åt en jättegod kycklingpaj. Efter det diskade jag sen hjälpte jag tjejerna med läxorna. Slutade när klockan var 7, då satte jag mig som vanligt med datorn. Har gjort ett test nu ikväll, åkte till Mt Kisco och köpte en cheesecake. Och jag åt den utan att ta en tablett, funderar på att min laktos har blivit bättre, och det enda sättet att veta säkert är ju att prova. Känns okej än så länge. Nu har jag köpt biljett upp till Lisa:) Ska bli så himla kul att träffa henne igen!
Nu ska jag titta klart på Over the hedge, sen ska jag sova.

Take care byebye then.

Beroende!

Tisdag: upp i ottan igen, eller iallafall vid kvart i sju började jobba halv åtta. Fortfarande huvudvärk......
Under morgonen hjälpte jag tjejerna med frukosten, matade A och mig själv. Under förmiddagen följde A och jag med B till pysselaffär, en jätte stor sådan. Fanns i stort sett allt man kan tänka sig inom det området. Men A tyckte inte det var så där jättekul, han var ju tvungen att sitta i vagnen. Och nu har han börjat få en riktigt stark egen vilja, vilket är bra i framtiden men just nu är det mest jobbigt. Var ledig i 5 timmar mitt på dagen, började med att sova middag en timma. Sen ringde Maya, hon har äntligen kommit hem igen:) Så vi tog oss en tur till Mt Kisco, käkade lunch på Cosi och var på traget. Självklart kom jag ut med 2 filmer, jag kan inte behärska mig haha. Men jag måste säga att vara beroende av att köpa filmer är ganska lindrigt, finns mycket värre saker man kan bli beroende av! Så nu har jag inte dåligt samvete för de längre, haha. När jag kom hem igen så tog jag och sov lite till middag, tror det var bra för huvudvärken kändes lindrigare efter det. När jag började jobba igen var det dax för A att äta middag, så då fixade jag det. Sen tog B med sig A för att hämta tjejerna, dom har pjästräning efter skolan så 2 dagar i veckan är dom på skolan till 17.30. Iallafall så lagade jag hamburgare under tiden, och gud va äckligt det var. Kom blod ur dom och grejer, uschusch. Slutade vid 19.00, och kände då att jag verkligen behövde komma ut och röra på mig. Så jag skrev och fråga om Sindy ville bli med och det ville hon, var mycket kul att ha någon att promenra med. Vi var väl ute i en timma, kändes mycket skönt efteråt, det dåliga samvetet rann av mig. När jag kom hem hoppade jag i duschen och sen satte jag mig framför datorn. Nu ska jag gå och se om tvätten är klar, och efter det får det bli en film.

Take care byebye then

Tusen tack, ni är underbara!

Måndag: Vaknade återigen med huvudvärk, och kände bara för att ligga i sängen hela dagen. Hade iallafall sovmorgon så behövde inte börja jobba förens 11.00, men då jobbade jag 8 timmar i streck istället. Har varit en lång och jobbig dag, men fick post hemifrån:) Fick det verkligen på rätt dag, huvudvärken försvann inte men humöret blev lite bättre. Fick min tidning och sen så hade min familj hemifrån sätt in pengar på mitt konto, så att jag kan åka till Lisa till helgen. Så himla snällt av er, tusen tack. Jag började till och med gråta när jag såg de, så glad blev jag haha. Lisa blev också glad:)
A tog sig en rejäl nap på 3 timmar, då tvättade jag tjejernas kläder. Var det enda jag orkade med, så den resterande tiden satt jag och vilade. Det enda som är positivt med denna huvudvärken är att jag har ingen matlust, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag skippade promenaden. Fast sen när jag börjar äta igen kommer jag ju gå upp lika fort igen... Menmen under eftermiddagen var A och jag på ett babygym, han hade jättekul jag ville hem och sova haha. Men jag ser framemot att åka dit med han när jag är pigg igen. Nu ska jag inta ryggläge och se på film. Samt hålla tummarna för en pigg Anna imorn! Och igen tack så jättejätte mycket!!!

Take care byebye then

Huvudvärk

Söndag: En mycket ointressant dag måste jag säga, hade alarmet på 9.00, för vi skulle få gäster till frukost. Men dom kom inte förens 10.30, så jag kunde ha sovit mycket längre. Käkade med dem, sen gick jag ut på en timmes promenad, tränade magen och duschade. Efter det snacka jag med Sindy och vi bestämde oss för att se på film, så vi åkte ner till biblioteket och lånade massa filmer. Men vi såg på när lammen tystnar, helt okej film tänkte jag skulle se de andra 2 också. Hade huvuvdvärk även idag, och under filmen började jag känna mig väldigt konstig. När jag kom hem igen, hade jag jätte ont i huvudet och feber, sa jag bäddade ner mig och somnade som en stock. Vaknade 3 timmar senare, utan feber men jag känner mig inte direkt som vanligt. Känns som det vore lika bra att bli ordentligt sjuk. Menmen får se vad som händer. Under kvällen har jag tittat på Harry Potter 2. Nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis är jag mitt vanliga jag imorn.

Take care byebye then.

Harry Potter

Lördag: Började denna dagen väldigt duktig måste jag säga, när klockan var 10.00 hade jag gjort 500 situps, varit ute och gått en timma och gjort en träningsvideo. Efter det var det dax för dusch och frukost. Började inte jobba förens 17.30, så jag hade hela dagen ledig. Det var skönt, men ganska tråkigt hade typ inget att göra. Jag tog mig en tur till target, där shoppade jag loss på ja gissa. Filmer såklart, köpte Harry Potter 1-5 tänkte att jag skulle ha ett maraton här framöver.
På vägen hem från target höll jag på att få en bil i röven, är inte hundra på vems fel det var men tror att det var mitt. Borde inte ha kört bil överhuvudtaget, för jag hade jätte ont huvudet och har fortfarande. Hoppas inte jag blir sjuk, det har jag inte tid med! Men som tur var gick ju allt bra, så när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen och sov middag.
Ååh jag fick post idag:) Ett påskägg utav Veronica med familj, tack så jätte mycket jag blev jätte glad:)
När jag började jobba blev det till att slänga ihop lite mat till W, A och mig själv. Och det roliga var att alla åt vi olika saker, hihi. Men mätta och belåtna blev vi. A hade nåt lyckorus under kvällen, skrattade så där riktigt gott ni vet ända ner ifrån magen.:) Men vid 19.00, var det dax att sova natten för lille A. Då var det filmtajm för W och mig, såg på Harry Potter 3.
Helt okej film, men jag har sett den 5 gånger så kunde den liksom, men vad gör man inte för barna:) Slutade jobba vid halv ett, då åkte Sindy och jag till en fest i Mt Kisco. Men det var inget att ha, så vi förflyttade oss till vårat dinner istället. Där gottade vi oss rejält, åt typ kebab i pitabröd och så beställde vi cheesecake till efterrätt. Riktigt gott var det, så imorn blir det till att träna järnet, haha. Klockan börjar nu närma sig halv 4 på morgonen, så jag tror att jag ska försöka sova lite vi får nämligen gäster tidigt till morgonen.

Take care byebye then.


Nice day.

Fredag: Idag började jag jobba halv åtta, var jätte trött när klockan ringde. Men lyckades tillslut dra mig själv ur sängen, började som vanligt dagen med 250 situps. Sen tänkte jag att jag väntar med att äta frukost tills efter A och jag har varit ute på våran dagliga promenad, men kände att jag började bli irriterad på småsaker och allmänt grinig. Så det fick bli frukost, och vips så var humöret på topp:) Men det blev ingen promenad idag, för T mådde inget vidare imorse så hon stannade hemma. Så A och jag var fast i huset, men vi hade det allt bra ändå. T blev piggare så hon åkte till skolan och var med halva dagen iallafall. Var ledig några timmar mitt på dagen, då passade jag på att skypa åka och handla och titta lite på Gossip Girl. Idag har det varit en galen dag, W hade aktivitet efter skolan, T hade en kompis över. På eftermiddagen hade T fotbollsträning, det har gått i ett helt enkelt. Men vi lyckades få det att funka:)
Slutade vid 18.00, då började jag förbereda inför middagen som jag skulle laga till Sindy och mig. Skulle äta runt åtta så jag skalade potatisen och rotfrukterna. Sen sätte jag mig vid datorn och prata med Thommy, var kul att snacka med han var länge sen nu. Iallafall så blev middagen en succé, hon sa att hon skulle komma varje fredag haha:) Vi hade det riktigt trevligt, det var kul att hänga med nån som är i min ålder. Vi skulle ju se på saw 1, men den funkade inte så det slutade med att vi såg på What happens in vegas. Riktgt kul film de där!  Nu ska jag lägga mig och läsa innan john blund kommer på besök!

Take care byebye then.

Ökade idag:)

Torsdag: Började inte jobba förens 13.30 idag, skönt att ha hela förmiddagen ledig. Vaknade vid 8.00, rullade ner på golvet och gjorde situps, ökade med 50 per gång idag, Sen gick jag raka vägen ut för en långpromenad. Var hemma igen drygt 9.00, fler situps sen hoppade jag in i duschen. Efter det började hungern komma, åt riktigt nyttigt, ett knäckebröd och fruktsallad. Efter det åkte jag till Mount Kisco för att handla mat tills imorn. Ska laga middag med min granne Sindy, hon är från tyskland. På menyn står det Potatisgratäng, ungsbakade rotfrukter/grönsaker och panerad fisk, Mmm gott längtar redan. Får hoppas att hon gillar fisk, för det glömde jag såklart fråga. När jag var mitt i shoppingen ringde Amanda och undra om jag ville med på lunch, men fick tacka nej kände att det blev lite tight med tiden. Tog mig en sväng på Target och lyckades hitta Bourne triologin, den ska G få i födelsdagspresent. Men han fyller inte år förens nästa vecka, det kliar i mina fingrar, vore det jätte oförskämt att titta på dem först haha? Påvägen hem köpte jag med en sallad från cosi, lika gott denna gången med:) 
När jag började jobba så behövde A sova middag, han hade haft fullt upp hela morgonen och missat det. Så jag la han och efter det hade ingenting att göra, tjejerna var på skolan och huset var nystädat. Jag passade på att lata mig, sätte mig i en skön soffa och bara tänkte. Men råkade bli lite trött i ögat så slummrade till i typ 10 minuter, man får inte sova på jobbet, illa illa! Nu ska jag ringa Lisa, kanske skulle boka hostel idag.:)

Take care byebye then

Regn, men ack så varmt.

Onsdag: Vaknade idag och hörde att det regnade, då blev jag grymt negativ. Och tänkte att det nog var skit kallt ute, så jag slängde på mig dubbla fleecebyxor och en tjock tröja. Energin var lika med noll, benen kändes som bly när jag sprang efter A under morgonen. Men jag tog mig i kragen och tänkte att en liten promenad får vi allt ta, och det var en bra idé för jag blev helt plötsligt piggare. Så det fick bli en lång promenad på en dryg timme, men shit va varmt det blev. Det visade sig att det inte alls var kallt ute, så jag svettades som en gris, haha. Hade klarat mig gott och väl med ett par byxor!
Efter promenaden var vi uppe i A rum och lekte, hade det riktigt trevligt. Lagade lite lunch till han vid 11.00 och sen var det dax att sova middag. Då passade jag på att lägga in tjejernas rena kläder i gaderoben, och tvätta det som var lortigt. Var ledig mellan 12.30 och 16.30, då fikade jag med Amanda. Var på biblioteket och lånade lite filmer, och så pratade jag med mamma. Och vips så var klockan 16.30, tiden springer alltid iväg när jag är ledig. När jag började igen gick A och jag ut och lekte en sväng. Sen käkade han middag och efter det var det dax för det dagliga badet. Idag åt vi den första middan som jag inte var så där jätte förtjust i, va typ degknyten med gris i och tofu och självklart grönsaker. Så nu är jag ashungrig, men har bestämt mig att jag ska vänta till frukost! När jag slutade ringde jag victor, så vi snakade i typ 40 minuter, sen kopplade vi in Lisa också. Victor var elak, han satt och käkade chips gud va sugen jag blev på svenska chips. Sen åt han polarbröd med prickikorv, gud va jag kom på att jag saknar prickig korv. 
Nu ska jag göra lite situps och sen får det bli en film som vanligt!

Take care byebye then. 

Florida är nu bokat:D

Tisdag: Ojoj idag var jag jätte trött när klockan ringde, puh fick dra mig själv ur sängen. Drömde massa skumt också, det var en liten bebis som hade blivit kidnappad, och jag kämpade som bara den med att rädda han, men jag vet inte om jag lyckades för jag vaknade av alarmet. Hmm drömmen kanske fortsätter inatt... A och jag tog en riktigt lång promenad, en dryg timma var vi ute i det kyliga vädret. snacka om att jag var slut efter det, mycket uppförsbackar var det. Men det är bra för mig det, hihi. Jobbade bara till 11.00, sen hade jag ledigt i drygt 5 timmar. Under min lediga tid var jag i Mt Kisco med Sindy och käkade på Cosi, har ju fått en ny favvo sallad där:) Asså att inget sa åt mig i Sverige att prova dressing på sallad, ja det förstår jag inte. Är säker på att jag hade gillat svenks sallad också då! När jag kom hem igen pratade jag på skype med familj och vänner hemifrån och sen tittade jag klart på The Love Guru, haha sjukt rolig film ju. Mike Myers är ju så himla bra!! Började jobba 16.30 igen, då blev det till att leka med A , mata han, bada han, ja det vanliga helt enkelt. Mmm fick jätte god middag idag, pasta med vitlöksshrimps i. Och efter middan var jag duktigt sprang upp till badrummet och borstade tänderna innan jag hann synda, haha. Idag har Lisa och jag bokat flygbiljetterna ner till Florida, IIii ska bli så kul:) Men jag hade 2,50 svenska kronor för lite på mitt kort, så Lisa fick betala min ditresa, haha. Så för min del blev det riktigt billigt, haha;) Imorn ska vi planera lite mer, så som vart vi ska bo och när vi ska åka över till Bahamas mm.
Nu får det bli en film innan John blund kommer på besök:)

Take care byebye then.

Fuska, ja det kan jag!

Måndag: En nystart tänkte jag, inget mer godis och slut på småätandet! Funkade sådär, var riktigt duktig fram tills efter middagen men där gick det utför. Tryckte i mig mer än vad jag igentligen orkade, helt sjukt vad jag äter mycket när jag känner mig nere. Men har iallafall varit ute och gått en timma och så har jag gjort situps, dock bara 600 fuskar som bara den nu ju:( Imorn SKA jag ta tag i mitt liv och mina matvanor, detta är inte nyttigt för mig.
Denna dagen har det inte hänt mycket, var på biblioteket med A en sväng. Han fick leka en liten stund och så lånade vi med en bok åt W, jag lånade en film The Love Guru. Håller på att titta på den nu och den verkar väldigt rolig. Men tror jag ska kolla slutet imorn, känner att ögon inte vill hålla sig öppna. Har iallafall fått min lön nu, så imorn ska jag till banken och sätta in den. Så imorn äntligen kan vi boka biljetter Lisa:) Sorry att du har fått vänta på mig.
Denna dagen har jag varit energilös, helt sjukt trött helt enkelt. Men det brukar man ju vara på måndagar, så antar att det hör till. Hoppas på att jag är piggare imorn, så jag orkar hitta på något kul med A. Pratade med Tina, Johan och Ängla förut, det var roligt. Ängla funderar nog på vad jag gör inne i datorn, hihi hon såg lite skeptisk ut. Har pratat med Lilla också, vi planerade lite inför deras resa hit till mig, Aaaa vad jag längtar!! Men nu ska jag slänga mig i säng, börjar jobba halv åtta imorn så det blir till att ställa klockan.

Take care byebye then.


Jobbig dag!

Söndag: Idag tog jag mig lite sovmorgon, vaknade klockan nio. Då försökte jag ringa hem men det var ingen som svarade, så jag tog mig en promenad. Sen hoppade jag in i duschen, och efter det gjorde jag ett nytt tappert försök att ringa hem, men ikke. Men såg att Lollo var inne på msn så jag addade henne och sa att hon skulle ringa hem till mig och säga att jag försökte ringa dem. Äntligen fick jag svar:) Men oj vad jobbigt det var, halva släkten var hemma och grillade och verkade ha det så kul. Jag ville verkligen vara med! Sen så är det väldigt jobbigt för mig att se barnen i webbcameran, börjar gråta varje gång. Saknar dem så sjukt mycket. Känns som om det känns för dem att jag har övergett dem för att ta hand om några andras barn. Blev väldigt konstigt formulerat där, men jag tror ni fattar vad jag menar. Sen saknar jag mina bröder väldigt mycket, saknar såklart alla er andra också! Men jag försöker intala mig själv att tiden bara kommer springa iväg. Men nog om de, idag har vi varit på påsklunch hos G bror. Va typ som brunch, fanns lite allt möjligt på bordet, det var riktigt gott. Sen så hade en utav mammorna som var där bakat en helt fantastisk god cheesecake, skulle nog kunna äta bara den resten av mitt liv haha. Smakade nästan som mammas philadephia (stavning?) tårta, då vet ni som har smakat den hur god den var. När vi kom hem igen gjorde jag det vanliga, satt framför datorn tröst åt lite eller okej mycket godis och sen såg jag på en film. Har pratat med Lisa, vi tittade på lite hostel i miami, ska förhoppningsvis boka flyget imorn:) Men nu måste jag gå och lägga mig, såg precis att klockan har hunnit bli halv 1.

Take care byebye then.

Glad Påsk

Lördag: Idag började jag jobba klockan tio, innan de var jag ute och gick, sminkade mig osv. Gav påsk presenterna till barna idag också, som mamma hade skickat hit. Dom blev jätte glada:) Hade tänkt åka till en lekpark med A idag, men det började regna:/ Får försöka med det till veckan istället! Så A och jag lekte inne hela dagen, men hade det riktigt kul ändå:) Och när han sov middag passade T och jag på att spela TP, var jätte kul men väldigt svårt! Var mest frågor som säkert är självklara om man bott här hela sitt liv, men inte så lätta om man kommer från Sverige. Men det som är bra med det spelet är att man lär sig ju nya saker samtidigt som man har det trevligt, det gillar jag.
När A vaknade efter sin 2 timmars nap, var han som en liten solstråle:) Vi lekte med en tvättkorg i typ 1,5 h, hihi tänk att man kan ha så kul med en korg liksom. Och helt plötsligt var klockan 15.00, och jag slutade för dagen. Då passade jag på att snacka med min familj hemma i Sverige:) Verkade som dom hade en bra påskafton!
Under kvällen har B&G haft vänner över på middag, dom var jätte trevliga. Vi åt självklart god mat, tacos bjöds det på och sen var det brownies till efterrätt. Jag lovar att skärpa mig på måndag, jag menar det är ju faktiskt påsk!
Men vissa saker gillar jag faktiskt bättre nu när jag har lagt på mig lite, det enda som verkligen stör mig är magen!
Nu ska jag lägga mig och se på ett avsnitt ur gossip girl, sen får det bli till att sova.

Take care byebye then.

Anna&Lisa har planer:)

Fredag: Började inte jobba förens 12.00 idag, men jag vaknade vid 8-8.30. Så jag gick upp och tog mig en timmas promenad i det fina vårvädret. Sen fick det bli duschen och frukost. Efter det ringde jag Lisa, och vi har planer på gång:)
I juli ska vi åka ner till Miami en vecka, ska också åka över till Bahamas ett par dagar. Ska bli så kul! Ska försöka att boka flyget imorn, jag måste bara till banken och sätta in lönen först. Sen så ska vi försöka hitta ett fräscht vandrarhem, hotell blir nog för dyrt. Så nu blir det till att spara pengar igen, men jag är ju faktiskt ganska duktig på det bara jag bestämmer mig. Men jag måste snart göra något åt håret också, ser grymt tråkigt ut nu. Och så ska jag investera i ett par joggingskor, men gud va tråkigt att köpa fula skor.. Pratade med Emelie, Håkan och Lilla en sväng förut, de var trevligt. Har prata med mamma och pappa idag också, tror pappa blev lite besviken på att jag inte kommer hem en vecka. Det skulle självklart vara helt underbart kul att komma hem, men gud va jobbigt att behöva säga hejdå en gång till. Och sen kommer ju faktiskt dom hit och hälsar på mig:) Längtar som bara den! Annars har denna dagen varit helt ointressant, har inte gjort någonting. Bara slappat framför datorn och nu ikväll tittade jag på 8 Mile, grymt bra film. Kanske att jag hittar mig en Eminem under detta året, haha. Nu ska jag försöka sova, tänkte försöka komma upp och träna innan jobbet imorn.
Godnatt

Take care byebye then.


Gossip Girl

Torsdag: Vaknade typ halv åtta imorse, säkert bara för att jag inte behövde gå upp tidigt. Men det är ju faktiskt ganska skönt att komma upp i tid, man hinner så mycket på en dag då! Det var skönt att sova i mitt lilla rum igen, även fast hotellsängarna var mycket större och så. Under morgonen tittade tjejerna och jag klart på Harry potter från gårdagen, sen sminkade jag mig och gjorde mig redo för att åka till B´s mamma. Det är ju nämligen pass over idag, så vi skulle dit och fira det med dem. Påvägen dit säger B att hennes mamma har förberett texter som vi alla ska läsa högt för varandra. OMG Aaa panik, skaska jag också läsa?? sa jag, japp alla måste läsa. Ooh shit, jag som hatar det! Det är liksom nåt av det värsta jag vet, och nu skulle jag bli tvungen att göra det på engelska också. Var riktigt nervös, men det gick riktigt bra svimmade inte och stammade inte så mycket, haha. Pass over var iallafall nåt jag aldrig någonsin skulle kunna se min familj göra, haha sjunga på nåt kontstigt språk och ha roliga hattar på huvudet. Men det var jättekul att få uppleva det:) Maten var som vanligt jätte god, efterrätten var sjukt god. B´s mamma hade bakat de godaste brownies jag någonsin ätit, och hennes syrra hade bakat en asgod cheesecake. På måndag ska jag bli duktig igen, inga mer kakor eller godis.
När vi kom hem satt jag med datorn en sväng, sen gick jag ut på en timmes promenad. Var perfekt promenadväder, inte för varmt och inte för kallt. Efter det grejade jag med datorn igen. Sen fick jag tvångstankar, var bara tvungen att åka och köpa lite filmer, haha. Slutade med att jag kom hem med Gossip Girl säsong 1, What happens i vegas, over the hedge och pirates of the caribbean 3. Då har jag iallafall något att göra i helgen. Spenadera denna kvällen åt att kolla på What happens in vegas, den var helt okej. Nu ska jag försöka få tag på Lisa, sen får det bli sängen. Godnatt

Take care byebye then.

Hemma igen.

Onsdag: Idag gick vi upp tidigt för att packa ihop det sista, och jag tror faktiskt att vi lyckades få med oss allt:) När vi kom till flygplatsen fick vi se att planet va försenat en dryg timma. Ånej tänkte jag med lilla A och allt, men det gick jätte bra han gick och flörtade med alla på hela flygplatsen haha. En riktigt tjejtjusare är han. När vi väl kom på planet upptäckte jag till min lycka att jag hade 2 sätten för mig själv, gott! Flygresan gick jättefort, måste ha tagit en genväg eller nåt hihi. Känns riktigt skönt att vara hemma igen, men jag saknar värmen. Iallafalll så hade B&G en middag idag inne i stan, så dom typ sprang in byte om och så åkte dom igen, va väl hemma i 15 minuter haha. Under kvällen har jag lagat middag till A, sen lagade jag middag till tjejerna och mig, men A han åt även då. Hungrig liten man det där. Efter det diskade jag och sen la jag A för att sova natten. När han somnat tittade tjejerna och jag på harry potter, och hade det riktigt mysigt! Nu ska jag försöka packa upp väskan, men är så himla trött så kanske väntar till imorn..

Take care byebye then.


I love Dior!

Tisdag: Sista dagen i paradiset, så jag tog på mig bikini för att gå ut i solen och njuta till max. Men det var svinkallt, blåste och hade sig. så jag bytte snabbt om till långbyxor och tröja. Så jag ändrade mina planer, bestämde mig istället för att åka till ett mall och shoppa. Hittade en jättekul affär med massa FOXkläder, men var snål och tänkte nej jag behöver inte det här. Sen hittade jag en Guess väska, som hade ett okej pris ca 1200kr, Så jag tänkte om jag inte hittar nåt annat så kan jag köpa mig den. Fortsatte min lilla shoppingrunda in på en solglasögon affär och fick uppleva kärlek vid första ögonkastet. Var ett par brillor från Dior, kostade 345 dollar jag bara nej Anna det är alldeles för dyrt. Och då kom expediten fram och säger det är 25% rabatt på dem, jag ska ha dem sa jag då, haha Påvägen ut kände jag ett lyckorus, jag köpte mig lycklig haha. Sen kom jag tillbaka till hotelet och fick världens ångest, Aaa 3000 för ett par solglasögon kunde ju ha fått hur mycket som helst för de. Men pratade med Mamma och hon sa att om jag hade varit hemma i Sverige så hade jag brännt dem pengarna på festande och annat onödigt. Det har hon nog rätt i, sen har jag faktiskt inte handlat så där jätte mycket här. Så jag bestämde mig för att jag var värd dem, kan ju se dem som en tidig 20 års present till mig själv haha. Vid 17.00 åkte vi ut för att käka middag, blev mexikanskt idag istället. Jag käkade tortillachips med köttfärs och ost, tråkmåns men det var jättegott. När vi kom tillbaka till hotelet gick jag upp och la A för att sova natten. Resten av kvällen packade vi ihop våra resväskor för imorn åker vi hem till NY. Nu ska jag kolla lite svensk webbTV sen
får det bli lite sömn, godnatt.



Take care byebye then.


Miami

Måndag: 8.30 satt vi alla i bilen redo för att åka till Miami:) Jag var så förväntansfull, jag menar det är ett ställe man drömmer om att åka till och jag var påväg dit:) Bilresan tog oss en knapp timme. Vi åkte till south beach, Aaaa det var helt underbart!! Jag måste åka dit igen! Men iallafall så började vi med att släppa av B, hon skulle klippa sig. Sen parkerade vi bilen och gick ner längst ocean st/rd (tror den hette nåt sånt.). Gick in i lite kläd/souvenirebutiker, men jag hittade inget intressant, Varit mycket sparsam denna resan. Gick förbi versace mansion, som numera är ett museum skulle mer än gärna bo där! Sen käkade vi lunch på ett jättemysigt cafe, men jag var tråkig och beställde en bagel. Jag menar det fanns ju så mycket annat gott på menyn, och bagels kan jag faktiskt äta varje dag även hemma i NY om jag vill. Menmen sånt som händer. När vi satt och åt kom B tillbaka, snygg som bara den i håret:) Och hon hade lyckats se ett hostels som hon tyckte vi skulle kolla in ifall jag fick för mig att åka dit på en weekend eller något liknande. Det såg faktiskt jätte fint och såg rent ut, och sen var det billigt ca 200kr natten. Hmm är bra sugen på att åka dit igen, men jag vill åka till så många ställen så det är svårt att välja. Men dom som jag väljer mellan är Hawaii, Miami, Mexico, Bahamas och Sverige, va tycker ni?:) Sen packade vi in oss i bilen och åkte tillbaka till Fort Lauderdales. Åkte till en bio och såg en 3D film om djur under vattnet, det var kul. Efter det var det beachen som gällde, hade den hetaste dagen idag. så tjejerna var riktigt sugna på att svalka sig, jag struntade i att bada. Satt i en solstol och njöt av värmen och att tittade på 2 lyckliga tjejer:) Åt lunch vid poolen, jag åt en jättegod toast med ost, skina och bacon. När vi hade lagt A och tjejerna låg och läste åkte jag och B ut en sväng. Gick i lite affärer och på vägen hem köpte vi med cheescake från cheesecake factory, Mmm så underbart goda. Jag tog en cheesecake med kakdeg och chocolate chips, tänkte att jag älskar allt det så ihop måste det ju bli magiskt, det var det också haha. Var jättekul att umgås med B själv lite, tror hon tyckte det var skönt att komma ut själv lite också. När vi kom tillbaka till hotellet hyrde vi en film och käkade våra cheesecakes:) Hyrde filmen Milk, OMG Sean Penn Spelar så himla bra förstår nu varför han vann best actor. Om du inte har problem med att se killar hångla och så, så rekomenderar jag denna filmen starkt! Har haft en jätte rolig dag idag, godnatt.

Take care byebye then.

Hothot

Söndag:  Brukar  vara ledig men inte idag, tror dom glömde att det var söndag. Men jag menar dom har tagit med mig på semester till Florida, och jag behöver inte spendera ett enda öre så länge jag inte vill shoppa kläder eller något liknande. Så jag skulle aldrig kräva att de skulle ge mig ledigt här, skulle tippa på att jag kommer få en extra ledig dag till veckan när vi kommer hem. Började jobba 9.00, hela familjen vandrade ner till stranden. Men A och jag stannade bara nån timme, blev alldeles för varmt för han där. Så vi gick upp till skuggan och lekte lite i lekparken, sen tog vi oss ett dopp i poolen. När vi var klara med det var det dax för han att sova middag, så vi gick upp till rummet och fixade lite lunch och sen natta han kudden. När han hade somnat käkade jag lunch, (sallad duktig hihi) men jag tog även en smörgås det var ju mindre nyttigt. Sen pratade jag med folk hemifrån och tränade lite grann kollade på Färjestad matchen, shit va dom dängde dom, hihi. A vaknade vid 14.00, så då vandrade vi ner mot poolen och jag slutade för dagen.  Då tog jag med mig tjejerna ner till havet och badade, riktigt varmt och skönt var det. Sen gick jag upp till poolen och la mig för att sola lite, första dagen som jag liksom bara låg och solade, va jätte skönt. Vid 15.30 gick jag upp till rummet för att duscha, vi skulle ut och käka middag tidigare än vanligt. Vi kom iväg tidigare men åt inte tidigare för restaurangen vi skulle till fanns inte kvar så vi åkte runt och letade efter nåt som inte fanns, haha. Så det blev inte mexikanskt som planerat, jag åt sallad och jätte räkor istället, smakade helt okej. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, B fråga mig om jag inte skulle gå ut eller nåt men jag har ingen lust att gå ut själv, Jag kan ju inte ens sätta mig och ta en drink, om jag hade kunnat gjort det skulle jag ju ha träffat folk. Så istället har jag bara suttít på rummet och tråkat. Är lite förbannad på mig själv också, käkade ett muffins, hade ju faktiskt skött mig ganska okej ett tag nu. Men tror jag ska fixa piller som minskar aptiten, för den är på tok för stor! Fick en fin kommentar förut också. Va påväg med A upp till rummet och då kom det en städerska, och vet ni vad hon sa?? Att min mage var väldigt fin med tanke på att jag hade fått barn ganska nyligen, jag bara Ööööö han är inte min. Vet inte riktigt hur jag ska takla det...
Men nu ska jag försöka sova lite, Godnatt.

Take care byebye then.

Bride War

Lördag: Idag har vädret varit fantastiskt:) Inte lika blåsigt som innan så havet var jätte skönt idag. Jag "jobbade" förmiddag 8-11.30 under den tiden byggde A och jag sandslott, eller jag byggde och han rev ner dem. Vi käkade brunch, mellanting mellan frukost och lunch, det var jättegott. Men jag gick nog upp typ 3 pound.. Vi badade i poolen, det var jätte kul, han skrattade sådär gott ni vet som bara små barn kan, man blir liksom lycklig utav det skrattet. När vi gick upp ur poolen kissade han på mig, haha Jag bara hmm var varmt det blev på ena sidan då, hihi. Och då var klockan 11.30 och jag slutade, tog mig ett dopp i havet.  Sen tog jag mig en promenad, tänkte jag skulle hitta lite shopping. Men det var det dåligt med, bara massa tråkiga souveniraffärer. Och jag hade ju inte de bästa gåskorna heller, ajaj skavsår flippflopp är ingen hit att ta långpromenader i! Men då vet jag ju det till nästa gång, haha. Började jobba igen vid 16.30, då tog jag med mig alla barnen ut för att leka i lekparken. Var ute tills klockan var 18.00, då var det dax för A att ta sig ett bad. Sen käkade han lite kvällsmat och så vips så var klockan 19.00 vilket betyder godnatt A. Föräldrarna skulle ut och äta middag med några bekanta, så tjejerna och jag var själva. Vi beställde mat och tittade på en film, Bride war den var helt okej. En film som du kommer gilla Lilla:) När den var slut gick tjejerna och la sig och jag grejade lite med datorn och så.
Nu ska även jag natta kudden så man kanske är lite piggare imorn. Godnatt

Take care byebye then.

Sol, vind och vatten

Fredag: Vaknade till en strålande sol, temperaturen låg på 27-30 grader, mumma! Så vi gjorde oss redo för sol och bad.
Började med att ta en plats vid poolen sen gick vi vidare ner mot havet, och jag tog mitt första dopp:) Det var jätte varmt och skönt, ca 22 grader. Men det var stora vågor, och jag lyckades ju ramla i en sen var det inte lätt att komma på benen igen, haha. Jag flög som en vante in mot stranden och sedan ut i havet igen, jag fick mig ett gott skratt iallafall, haha. Sedan lekte jag och A i sanden, han provsmakade lite och tyckte nog det smakade helt okej, haha. Vid 11.00 gick A och jag upp till rummet, jag fixade ett snack åt han och sen var det dax att sova middag. Då passade jag på att packa upp tjejernas väska, sen satt jag bara vid datorn pratade med lite svennar. A tog sig en rejäl tupplur på 2 timmar och 45 minuter, skönt för han! Sen hängde jag vid poolen i en timma, käkade lite lunch. När klockan var typ halv 4 gick jag upp till rummet för att duscha och göra mig redo inför kvällens middag. Skulle ut och äta med några bekanta till B&G. Jag beställde fish and chips, det var gott men usch på mig att äta så fet mat när jag redan mår dåligt över hur tjock jag blivit! Hade så dåligt samvete efter så usch! Ingen mer sån mat för min del. Jag vill förminska min magsäck, då skulle jag ju slippa all denna träningen också. Sen lider jag utav nåt som jag inte vet namnet på, men jag kan inte lämna mat på tallriken, även om jag är proppmätt, Då får jag också dåligt samvete för jag menar det finns så mycket människor som inte får nån mat alls. Då känner jag mig jätte dum om jag slänger mat. Min förmiddag var jätte bra, men kvällen var mindre bra. Fick lite kommentarer som gjorde mig ledsen, men det känns nog bättre bara jag får lite sömn..
Nu ska jag se på andra avenyn, sen får det bli till att sova..

Take care byebye then.   

Bye Chappaqua, Hello Florida:)

Torsdag:  Vaknade av alarmet 5.30 imorse, men det var ganska lätt att komma eftersom det var dax att åka till Florida:)
Så jag tränade lite och packade det sista och vips så var klockan 7, och det stod en bil utanför som skulle ta oss till flygplatsen. Vi flög från en pytteliten flygplats, dom flyger bara inom landet. Men den var fin och det var väldigt lätt att hitta.
Lämnade westchester bakom oss vid 9 och landade i Florida vid 12. A var jätte duktig hela resan, han sov till och med lite middag. Tjejerna skötte sig också jätte bra:) Puh vad varmt det var när vi kom ut från flygplatsen, hih jag hade såklart jeans, munktröja och skinpaj. Men jag fryser inte när vi kommer hem iallafall. Så vi hämtade våran hyrbil, som btw är en likadan vi har hemma fast annan färg. Sen åkte vi till hotellet och checkade in, men rummet som vi fick var inte som dom hade tänkt sig, så vi fick byta till ett finare.:) Efter det hoppade jag i bikinin och vi gick ner till stranden, men badade inte kände inte ens på vatten. Jag bara låg och njöt av solen:) Sen åt vi en välbehövlig lunch vid poolen, jag beställde kyckling med sallad i nåt vitlöksbröd smakade sådär. Men jag fick friterade sötpotatis pommes frites till, Mmm dom var super goda. Sen hängde vi vid poolen resten av eftermiddagen. B och G tog med sig tjejerna ut och åt middag, A och jag stannade "hemma" för det var nästan läggdax för han. När jag hade lagt han, fixade jag internet på datorn och pratade med lite folk hemifrån, alltid lika kul:) Sen kom tjejerna hem och vi pratade och skrattade lite innan det var dax för dem att natta kudde. Och nu sitter jag här med datorn och nördar mig, haha. Men nu ska även jag natta kudden, kommer nog bli en kul dag imorn som kräver energi. Godnatt.

Take care byebye then. 

Lunch i Mt Kisco

Onsdag: Usch idag när jag vaknade mådde jag illa, tror det berodde på att jag var helt sjukt trött. Men jag tog en Ipren och satte på ett smile och välkomnade dagen med öppnade armar. Hade 2 förväntansfulla tjejer till frukost idag:) Dels inför resan till Florida och sen skulle dom få reda vilken roll dom fick i skolpjäsen. Ojoj blev lite smått högljut, men det är det ofta i detta huset, haha. A och jag följde T och W till bussen, tog oss en jättekort promenad var så kallt idag. Så det blev 2.5 timmars inomhuslek. Under min rast åkte jag till Mt Kisco för att äta lunch med min granne, som är en tysk aupair. Maten var jätte god, jag käkade en kycklingsallad, tro det eller ej, haha. Sen gick jag och strossade i mt kisco och upptäckte att det finns ju affärer där, haha har jag helt missat. Dom hade Victoria Secret, Banana Rebuplic, Gap och massa fler. Kul att det finns lite shopping så nära:) Under mitt andra pass lagade jag middag till A och matade han. Sen gick jag som en svans efter han, haha. B lagade middag till resten av familjen, så vi käkade middag och sen fixade jag disken. Efter det fick jag sluta. Det första jag gjorde var att se klart på Kung Fu Panda, (orkade inte se slutet igår.) Efter det var jag illa tvungen att packa klart inför Florida imorn. Mmmm ska bli så skönt med lite värme! Sen har jag pratat med Lisa  i typ en timme, vi passade båda på att fixa naglarna:) Och nu är klockan halv 12 och jag ska upp om ca 6 timmar, för att hinna med planet. Så nu får det bli sängen och några timmars skön sömn! Godnatt.

Take care byebye then.

Packat

Tisdag: Idag hade jag klockan på 6.30, tänkte jag skulle gå ut och springa innan jag började jobba. Men sängen var väldigt skön, så jag pallade inte. Sov en timme till sen gick jag upp och gjorde situps och gjorde mig redo inför att jobba. A och jag följde tjejerna till bussen, sen blev det en promenad i det fina vårvädret:) Vi promenarade i ca 45 minuter, efter det gick vi in och lekte i ett par timmar. Sen var det dax för A att sova middag, då passade jag på att vika tvätt och äta en snabb och nyttig lunch:) Och vips så hade jag min rast, då var det ingen återvändo på med träningskläderna och ut och springa. Men hade inte tid att springa mer än 20 minuter, men det är ju bättre än inget iallafall! Tog en snabb dusch. Sen åkte jag till banken, posten och sist men inte minst Target. Skulle ju försöka hitta lite shorts, men hittade inga jag ville ha så fick bli en bikini istället. Och denna gången kom jag ihåg att köpa dataväska, yay:) Tänkte att jag får shoppa sommarkläder i Florida istället. Började jobba 15.30 igen, då hämtade jag W vid bussen och åkte direkt ner till biblioteket. Hon skulle låna fler böcker inför Florida, jag har aldrig vart med om barn som läser så här mycket. De läser typ 3 böcker i veckan, och det är inte tunna böcker. Idag åt vi grillat till middag, jätte gott var det! 
Sen har jag inte käkat godis eller kakor idag heller, duktig haha. 
Har packat inför Florida nu ikväll, ååh vad hemlängtan jag fick när jag luktade på kläder som jag inte har använt här än. 
Dom luktade liksom hemma, men det är ju typ bara 10 månader kvar nu.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på Kung Fu Panda, Godnatt.

Take care byebye then.  

RSS 2.0